finn olafsson savannah

I dette ekslusive interview med Finn Olafsson om hans første solo album kaldet Savannah fortæller han hvorfor det tog så lang tid før albummet blev genudgivet på cd og digitalt. Han tænker tilbage på de glade i 70erne og kaster lys over den specielle klang og atmosfære der er på dette unikke album, og hvordan han har udviklet sig fra at være primært leadguitarist på en elguitar, til at blive en eftertragtet akustisk solo guitarist og producer i dag hvor han nærmest er synonym med akustisk guitar og fingerspil i Danmark.

primusmac

Dette er vores anmeldelse af nodeprogrammet Primus til Mac computere. Da dette er den samme udgave eller er baseret på Windows udgaven vil anmeldelsen være mindre detaljeret ang. brug og resultater af produktion med Primus, men mere fokus på hvordan programmet fungerer og tager sig ud på en Mac computer.

Garageband

Du har lige indspillet din akustiske guitar med dit guitar kabel direkte ind i lydkortets "instrument ind", og  vil nu til at redigere eq og compression på lyden, men du er træt af Garageband's egne færdiglavede løsninger og vil gerne bruge dine egne guitar effekter.  Vi viser dig i denne artikel hvordan du skaber din egen guitar effekt.

peter sarstedt

Peter Sarstedt  som var mest kendt for hans kæmpe hit Where Do you go to my lovely, er død. Han blev født 10. december 1941 i Delhi, Indien død 8. januar, og var en britisk musiker og sangskriver Hans sangtekst til sangen var ren poesi hvor vi hilser både på Marlene Dietrich og Picasso samt mange flere i en uforglemmelig tekst, med et ørehængende omkvæd.