FINN OLAFSSON: "Savannah" - legendary music album now rereleased on CD  Finn Olafssons første solo album "Savannah" genudgivet i en re-mastret CD version - i eksklusiv 3-fløjet digipack cover med sangteksterne inkluderet i en lækkert illustreret booklet :

Vidste du at Finn Olafsson kan synge? Det er de færreste klar over. Hans første solo album "Savannah" indeholder ikke kun hans velkendte guitarspil, men også vokaler til de fleste sange.

Folk songs from the faroe islands stanley samuelsen

Folk songs from the Faroe Islands er et album med færøske Stanley Samuelsen der har boet i Danmark siden han var teenager.  Det er en opsamling af de 7 albums han har udgivet som sologuitarist og sanger, og ikke mindst komponist.

Strum ned

De fleste forbinder det at strumme akkorder på guitaren med anvendelse af plekter. Men det behøver ikke være sådan. I denne øvelse ser vi hvordan man kan strumme med tommel og fingre. Fingrene spiller nedad strengene og tommelen tages i brug når vi spiller opad strengene.

Kim Larsen pianomand

Vi har tidligere gennemgået fingerspils mønsteret, men her får du hele fingerspillet til Kim Larsens' smukke fingerspil til Pianomand. Du får samtlige akkorder og akkordskift.