Anmeldelser

Vi anmelder, dvs, laver review af alt guitar relateret som bevæger sig ude i den store verden eller her hjemme i Danmark. Det være sig guitarbøger, cd'er, guitar strenge, dvd'er, guitarer og meget andet.

primusmac

Dette er vores anmeldelse af nodeprogrammet Primus til Mac computere. Da dette er den samme udgave eller er baseret på Windows udgaven vil anmeldelsen være mindre detaljeret ang. brug og resultater af produktion med Primus, men mere fokus på hvordan programmet fungerer og tager sig ud på en Mac computer.

finn olafsson

Vi er sikkert mange der havde glæde af at Finn Olafsson stabilt udsendte en video på youtube hver måned i hele 2014. Ikke blot en "se lige hvad jeg kan, jeg tænder lige min iphone og recorder", men en helstøbt professionel optaget video med ligeså professionel lyd og billede.

earmaster til ipad

Vi har anmeldt Earmaster til iPad som er en ny udgave af det populære hørelære program af dansk herkomst. Tidligere har vi testet Earmaster 5, Earmaster 5 school, og senest Earmaster Pro versionen.

efterskolesangbogen

Den fylder ikke mere end en krydsning mellem en salmebog og en mayland kalender. Til gengæld er den tyk og lidt i den tunge ende at holde i hænderne. På sidekanterne er der en farvet streg der markerer om sangen du har slået op tilhører den kategori som farver antyder.

Acid Music Studio 8 brugerfladen ligner sig selv. Der er ikke blevet ændret noget i det visuelle, men 'Show me how' funktionen der blev introduceret i version 7, viser de nye funktioner på en behagelig

Sider