Artikler

Vores artikler om alt guitar relateret såsom guitarister og guitarer. Vi skriver om både guitar og guitarister. Artiklerne er ikke delt op i nogle bestemte kategorier, da emnerne ikke er fastlagt på forhånd.

 • Fingerpicking guitarister der kun bruger 2 fingre

  De fleste tror at guitarister der spiller fingerspil bruger alle fingrene i højre hånd, men virkeligheden er tit en anden.

  Her ser du Blind Gary Davis som er en af de mange guitarister der kun bruger to fingre til fingerpicking
 • Til minde om Jørgen Ingmann

  Vi har bedt en række kendte danske guitarister sige et par ord om den betydning Jørgen Ingmann har haft på deres musikalske karriere og hvordan de husker ham som guitarist.

 • Dansk guitarist bag populær Doc Watson facebook gruppe

  På facebook findes der en populær gruppe for fans af afdøde Doc Watson. Det er der nu intet revolutionerende i, men det der gør historien interessant med danske briller er at den styres af en dansker. Navnligt: Jesper Deleuran. Jesper Deleuran er selv aktiv guitarist og har udgivet cd udover at være meget aktiv på youtube med guitar og banjo videoer med både folkemusik og countrymusik. Deriblandt fortolkninger af numre som Doc Watson har udødeliggjort.

 • Fingerpicking festivalen i Odense en stor succes!

  Den allerførste guitar fingerpicking koncert i Danmark, nærmere i Odense på jazzhus dexter i odense d. 11. maj 2013, arrangeret af den hjemmeside du er inde på lige nu og internationalt hus, er nu overstået. Og det med et brag! Koncerten gik nemlig over al forventning. Folk mødte talrigt op, så dexter spillestedet var fyldt helt op, og folk blev ved med at strømme ind, og stemningen var rigtig god.

 • Sang skrevet til Johnny Cash sang dukker op efter 50 år

  De fleste ved at Johnny Cashs kone June Carter selv var aktiv musiker og sangskriver, men at hans første kone også var det er nyt for de fleste. Nu er det kommet frem at Vivian Cash skrev en sang. En sang skrevet direkte til hendes mand. I 50 år har denne sang været gemt for offentligheden. Nu er den endelig blevet udgivet af det færøske countrytalent Evi Tausen. Nummeret er på hendes første cd.

  Evi Tausen