SOLGT: Ibanez Jem777sk

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "SOLGT: Ibanez Jem777sk". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
1 indlæg / 0 new
blondie
blondies billede
SOLGT: Ibanez Jem777sk

Billeder Her
Elguitar, Ibanez JEM777SK, Basswood/Ahorn, Shocking Pink, årg. 87-89, Guitaren har som ses en del skrammer,alle bortset fra den hvor remknoppen normalt sad er kosmetiske... Der medfølger Pink DiMarzio ClipLockrem (+de originale remknapper). Halsen er i super form, men båndene trænger til pudsning. Bagpladen mangler og Pickupskifteteren bør nok skiftes. Bridgepickuppen er skiftet ud med en DiMarzio AirNorton da den originale PafPro døde. Kombinationen AirNorton og PafPro er IMO bare super. Vibratoarmen til Floyd Rosen skiftet ud med en ShureGrip arm og på bagsiden af hovedet er der holder med umbraconøgler påsat. "Klistermærket" er en børnetattoo påsat med vand og den kan NOK fjernes med vand.
Kassen er Uoriginal og ikke meget værd men den beskytter dog guitareren fint!
Dette er et stykke rock historie, jeg kun skiller mig af med, med tårre i øjnene da jeg ikke spiller mere og har hårdt brug for pengene. Et must for Steve Vai fans!!!For Spørgsmål og flere fotos, kontakt mig
PRIS kr.8500,-
:: Redigeret den: 26-08-2007 02:07:44::