Modtag privat guitarundervisning - vælg en underviser i vores katalog

På denne side kan du finde en privat lærer der kan undervise dig i guitar. Hver enkelt underviser møder Guitaren.DK's høje krav og forventninger om seriøsitet og kvalitet. Vi kan med andre ord stå inde for disse undervisere.

Hvad kan jeg blive undervist i?

Det der bliver undervist i afhænger meget af om du er nybegynder eller ej. Du kan evt. vælge at se bort fra om underviseren underviser i rock eller country hvis du blot skal komme i gang med at lære akkorder og skifte imellem disse. Men er du kritsik ang. hvilken musikgenre og spillestil du vil undervises i så kan du selvfølgelig vælge en underviser der underviser i f.eks fingerspil hvis det er du brænder for. 

guitarundervisning

Hvad nu hvis jeg kun vil lære Kvinde min?

De fleste undervisere har et fastlagt program de underviser efter, men det kan godt tænkes at de vil imødekomme dit ønske om at lære f.ekse Kvinde min af Gasolin. Hvis du har besluttet dig for at prøve at benytte dig af vores tilbud om privat guitarundervisning så kan du se hvordan du gør dette her.

Her ser du de guitarundervisere vi kan tilbyde over hele landet.

De er allesammen forskellige og har hver især noget de kan byde på indenfor guitarundervisning. I oversigten kan du hurtigt se om den underviser du søger underviser i den spillestil eller genre du er ude efter. Er du f.eks vild med fingerspil ville det være oplagt at søge en guitarlærer der selv spiller denne spillestil. Eller hvis du har en forkærlighed for rock eller blues ville det være ligeså oplagt at finde en underviser der tilbyder guitarundervisning i denne musikgenre. Du kan kontakte den underviser du ønsker ved at bruge kontaktformularen der dukker op under beskrivelsen.
 

Guitaren.dk's guitarundervisere

Fridrikur Ellefsen
Odense
Pris: 200 kroner Erfaring: 15-20 år
Cris J.S. Frederiksen
Randers
Pris: 250 kroner
Troels Frost
København, Nørrebro, Vesterbro
Jakob Stensgaard Andersen
Borum
Nicolai Munch
København
Søren Nielsen
Esbjerg, København
Kaare Bjørn
Kokkedal
Janus Buch
København
Jan Lee Knudsen
Esbjerg
Erfaring: Over 20 år