Interview

Til tider har vi været heldige at fange dygtige og i endda verdens kendte guitarister som Tommy Emmanuel, Sungha Jung, Andy Mckee, Robben Ford og Doyle Dykes på kamera og mikrofon. Vi har også været heldige at få interview med kendte guitarister i Danmark som Finn Olafsson, Jacob Fischer og Stanley Samuelsen.

Interview med Finn Olafsson om hans første solo album Savannah

I dette ekslusive interview med Finn Olafsson om hans første solo album kaldet Savannah fortæller han hvorfor det tog så lang tid før albummet blev genudgivet på cd og digitalt. Han tænker tilbage på de glade i 70erne og kaster lys over den specielle klang og atmosfære der er på dette unikke album, og hvordan han har udviklet sig fra at være primært leadguitarist på en elguitar, til at blive en eftertragtet akustisk solo guitarist og producer i dag hvor han nærmest er synonym med akustisk guitar og fingerspil i Danmark.

finn olafsson savannah

Interview med Salomon Jakobsson og Christian Brock

Her bringer vi vores video interview med Salomon Jakobsson og Christian Brock. Glæd dig til et interview med en masse snak om guitar og især fingerstyle samt eksempler fra begge guitaristers talent på de seks strenge

Interview med Søren Bødker Madsen

Han er uddannet klassisk guitarist, men spiller i disse dage lige så meget fingerstyle.

Manden hedder Søren Bødker Madsen og er b.la. kendt for sine guitarskole bøger Spil Guitar 1 til 3, samt en del solo cd'er med akustisk guitar.

Vi mødte Søren Bødker Madsen i Kulturmaskinen, Odense, hvor vi fik et video interview med ham, hvor han, i en hyggelig atmosfære, fortæller om sin guitar, sin spillestil, og sine inspirationer.

I interviewet kan du høre og se eksempler fra Søren Bødker Madsens guitar spil. Hør ham b.la. spille en kort udgave af Berth Janschs Angie.

Interview med Beatles Forever Live

Vi fik en snak med medlemmerne af Beatles hyldest gruppen: Beatles forever live, der optrådte på Kulturmaskinen i Odense, februar 2016. Hør og se de tre medlemmer b.la. fortælle: hvordan ideen til konceptet opstod, hvordan rollerne er fordelt, og hvad der gør Beatles' sangskat så unik.

Interview med Finn Olafsson om ACHE guitar riffet i Expectation

Finn Olafsson er mest kendt for at spille på en akustisk guitar, men i sin undgdoms år var han leadguitarist i rock bandet ACHE. Her var det en elektrisk guitar han spillede på. Nærmere betegnet Richenbacher og Stratocasterm, men hvilken guitar brugte han på nummeret Expectation, og kan han stadig huske riffet samt hvilke effekter der blev brugt på nummeret? Det og en del andre spørgsmål spørger vi den danske fingerspils guitar grand ole man.

Sider