Du er her

Pianomand fingerspil - komplet med akkorder og tekst

Vi har tidligere gennemgået fingerspils mønsteret, men her får du hele fingerspillet til Kim Larsens' smukke fingerspil til Pianomand. Du får samtlige akkorder og akkordskift. Vi går også i dybden med toner og teknikker som Hammer On. Vi viser detaljeret hvilke strenge du skal spille på og med hvilke fingre. Sangen er i C dur og består udover C af akkorderne: F/a, Am, Em, og G7.

Udfordringen i dette fingerspil er at vide hvornår man skal skifte akkord. Det er især skiftet imellem C og F/a som kan være svært at mestre. Derudover er det ikke helt nemt at skifte fra C dur til Em alt imens man har fingerspillet kørende i højre hånd. 
Faktisk består denne sang af flere fingerspils figurer. Der er en figur til C akkorden, en anden figur til F/a akkorden og en helt tredje til Em akkorden.  Det er også værd at bemærke at Kim Larsen er ivrig bruger, og en dygtig en af slagsen til at bruge Hammer On. Det gør han på C akkorden, Am akkorden og på F/a og nogen gange på Em.
Men det har ikke betydning for fingerspillet, så vi har ikke så meget fokus på det.

It appears your Web browser is not configured to display PDF files. Download adobe Acrobat eller klik her for at downloade PDF-filen.

Klik her for at downloade filen.

Facebook kommentarer