Pretty Little Ditty

Pretty Little Ditty by Slow Cooking

Rate denne video

Average: 4 (2 votes)
Har for fået købt mig nye pickupper til en Ibanez 70'er "Lawsuit" Les Paul, som jeg har sat op til slide i Open E-tuning. Fik et par Chime P90'ere i humbuckerstørrelse fra det lille danske firma Lücking Pickups, som håndvikler sine egne pickups. Er meget glad for pickupperne, så da jeg de sidste dage har ligget underdrejet med en ordentlig omgang forkølelse, var der lige lejlighed til at strikke et lille nummer sammen - håber I kan li' det? Bh. Morten
Fridrikurs billede

Varm og god lyd. Personligt er jeg mere til hel clean lyd end distorted, men kan rigtigt godt lide lyden af dine P90 selvom jeg nok havde brugt dem uden distortion effekt. 

Slow Cookings billede

Tak for ordene - jeg er enig med dig i at guitaren lyder bedst helt clean. I hvert fald på indspilningen - i rummet lød stykket med mere fræs på godt, men på optagelsen kom det ikke til at lyde så organisk. Der er lidt at arbejde videre med der :-)

Fridrikurs billede

Og føl dig velkommen til at poste endnu mere dejlig guitar musik. Hvis du har mere du vil dele, så hold dig endelig ikke tilbage :)

Facebook kommentarer