• Tager du guitaren med dig på din sommerferie?

Nyt om guitar og guitarister

 • De små synger nu med becifring

  Nu er der godt nyt for dem der gerne vil lære at spille de populære børnesange i De Små Synger. Den er nu udkommet i en ny udgave med guitar becifringer

Velkommen til Guitaren DK

Velkommen til guitaren.dk. En hjemmeside med gratis guitarundervisning i form af lektioner, øvelser og privat guitarundervisning. Vi bestræber os på at give dig unikt indhold om guitar for begyndere og øvede guitarister.  Guitaren dk stadig er din trofaste guitar ven på nettet.

Nye guitar lektioner med video, tabs, pdf, noder og tabs

 • Forårsdag Anne Linnet originalt fingerspil i A-dur

  Endelig er vi klar med et af Danmarks populæreste fingerspil. Anne Linnet's forårsdag. Et fingerspil som har været meget ønsket i vores forum i årenes løb. Du får det berømte fingerspil af Finn Olafsson, og ikke mindst den inspirerende intro. Udover det obligatoriske fingerspil får du selvfølgelig også akkorderne så du kan spille med derhjemme.
 • Don't Think Twice It's Alright Fingerstyle arrangement

  Her får du en lektion i at spille Bob Dylan's klassiker Don't Think Twice It's Alright. Du får den som fingerpicking/fingerstyle hvor det er din opgave at spille både melodi, bas og rytme. Den er i C-dur og benytter sig af en del fingerpicking teknikker som boomchic bas. Du får tabs og noder samt en Youtube video der forklarer sangen i detaljer. Du kan høre hele sangen, og bagefter forklarer underviseren hvordan du spiller den.
 • Streets of London fingerstyle arrangement

  Streets of London er skrevet af den britiske Ralph McTell og udkom i 1969. Du får den her i en fingerstyle udgave, men man kan fornemme det kendte fingerspil. Faktisk kan man næsten høre melodien når Ralph McTell spiller det kendte fingerspil akkompagnement, men her får du en fingerstyle udgave hvor du både kan høre melodi, fingerspil og bas.

Aktuelle interviews med guitarister

 • 1 Kommentar

  Interview med Salomon Jakobsson og Christian Brock

  Her bringer vi vores video interview med Salomon Jakobsson og Christian Brock. Glæd dig til et interview med en masse snak om guitar og især fingerstyle samt eksempler fra begge guitaristers talent på de seks strenge
 • Interview med Søren Bødker Madsen

  Vi mødte Søren Bødker Madsen i Kulturmaskinen, Odense, hvor vi fik et video interview med ham, hvor han, i en hyggelig atmosfære, fortæller om sin guitar, sin spillestil, og sine inspirationer.

Seneste nyheder fra den store guitar-verden

 • Ny sangbog for guitarbegyndere

  Forfatteren og guitarunderviseren Mogens Sørensen har just udgivet en ny sangbog for guitarister. Nærmere betegnet begyndere på guitaren. Det er hans anden bog om det at lære at spille guitar.

  Læs mere
   
 • Band In A Box 2018 nu til Macintosh

  Band In A Box 2018 er nu udkommet for Mac computere. Tidligere på året udkom programmet til Windows computere og blev oversat til dansk.

  Læs mere
   
 • Chokmelding Gibson guitar firmaet gået konkurs

  Guitarproducenten Gibson Brands er i store økonomiske problemer og søger nu derfor om reorganisering. Nashville.

  Læs mere
   
 • DGS præsenterer Prisvindende klassisk naturtalent og færøsk naturtalent i Rundetårn

  Dansk Guitar Selskab (DGS) præsenterer: Solister på spring - Søndag 6.5., kl. 19.30 - Niklas Johansen og Alvi Joensen - i Rundetårns Bibliotekssal, Købmagergade 52A, 1150 København K.

  Læs mere
   

Guitar og computer