Velkommen til Guitaren DK

Velkommen til guitaren.dk. En hjemmeside med gratis guitarundervisning i form af lektioner, øvelser og privat guitarundervisning. Vi bestræber os på at give dig unikt indhold om guitar for begyndere og øvede guitarister.  Guitaren dk stadig er din trofaste guitar ven på nettet.

De 3 nyeste interview

Nyt om guitar og guitarister

De tre nyeste anmeldelser

De nyeste forumemner

tor, 14/11/2019 - 10:52
Er der nogen der kender Winz Guitars? Den pågældende guitar minder meget om Taylor i kropsform, hoved og stol, men jeg kan ikke foinde noget på nette om den. Med venlig hilsen Jørgen
tir, 15/10/2019 - 10:19
Vi er er et Procol Harum konceptband i Farum, der mangler den drevne og erfarne guitarist, der kan tilføre den helt rigtige PH guitarlyd og de autentiske guitar-riffs, som er så karakteristisk for det meste af PHs musik. Og den er jo, som du ved, meget mere end A White Shade of Pale og omfatter numre i stort set alle stilarter, genrer og tempi, men er også en tilsvarende stor udfordring. Men som  PH-kendt og mangeårig garvet guitarist vil dit spil kunne løfte vores band op til total perfektion ved kommende performances. Vi er bas, trommer, keyboards (orgel og klaver) samt sang. Vi øver hver mandag aften i et stort gratis og veludstyret øvelokale midt i Farum og håber, at dette kan vække din interesse og glæder os forfærdelig meget til at høre fra netop dig. Vh
søn, 13/10/2019 - 12:12
Hejsa! Findes der ikke et program/app til nodeskrivning, der også skriver tabulatore til Android tablet! Kh JanD
man, 23/09/2019 - 20:46
Martin Guitars OM-28 K2 Koa er en fuldstændig unik og enestående guitar og er en ydet Limited Edition, der begrænses til kun 10 stk. til det tyske marked og måske den eneste i DK. Den solide krop er lavet i Hawaiian Koa og giver ikke kun et unikt look, men har også meget at tilbyde med hensyn til lyd. Dette tropiske hårdttræ med lignende egenskaber som mahogni giver varm bas, stærke mellemhøje toner og lyse og skinnende højder. Den overbeviser ved en meget behagelig afspilningsevne og har en strålende åben lyd. Denne lydoplevelse vil imponere fingerpicker såvel som strejfende afspillere. Absolut mesterklasse! Guitaren står som helt ny og har netop fået setup og justering hos Guitar-tech.dk · Åke Nathorst Westfelt. Specifikationer og yderligere information finder du i opladet pdf fill.   Sidst men ikke mindst er en original Martin hardcase, faktura (ca. 3 års garanti) og certifikat inkluderet.   Guitaren sælges eksklusivt på Guitaren.dk, ingen bytte, kun seriøse henvendelser.  
man, 26/08/2019 - 09:17
UNGEHUSET FONTANA Vi tilbyder bandundervisning for psykisk sårbare unge mellem 18 og 30 år - måske er vi noget for dig! Unge musikere fra København søges til musikerfællesskab. Det er ikke så vigtigt, om du er super guitarist eller fortrækker skønsang, så længe du har lyst til at spille sammen med andre unge i alderen 18-30 år. Vores eneste krav er, at du kan spille på dit instrument og har lyst til at være en del at et trygt og hyggeligt fællesskab, hvor de andre unge også kender til det at have det svært. Hovedsageligt vil det være covernumre og genren bestemmer dem som møder op. Hvis du synes, det lyder som noget for dig, så skriv os en mail på fontana@fountain-house.dk Bedste hilsner Bettina, Christian, Palle og Frederik Ungehuset Fontana Fountain House Teglværksgade 22 2100 København Ø www.fountain-house.dk

De seneste nyheder om guitarister og guitaren

 • Brian May nu i AmpliTube

  Brian May har altid haft en unik tone på sin elguitar og har frembragt forskellige letgenkendelige guitartoner på flere af Queens største hits.

  Læs mere
   
Læs flere nyheder her

Akkorder for begyndere

Nye guitar lektioner med video, tabs, pdf, noder og tabs

 • 2 Kommentarer
  Snapshot af guitarunderviser Fridrikur Ellefsen der viser hvordan man spiller en fingerstyle udgave af Pianomand

  Pianomand fingerstyle arrangement

  Vi kan stolt præsentere en fingerstyle udgave af Kim Larsens Pianomand. Hvor guitaren spiller det som Kim Larsen synger alt imens man spiller bastoner med tommelfinger.
 • Elefantens vuggevise fingerspil

  Her får du et smukt fingerspil til den skønne børnesang Elefantens vuggevise. Så kan du spille guitar til mens du synger sangen for dit barn når det skal sove.

Guitarkøb for begyndere

Guitar og computer

Download lektionerne og brug dem på din computer