Nyt om guitar og guitarister

 • Benny Andersen gået bort

  Se, hvilken morgenstund! Solen er rød og rund. Nina er gået i bad. Jeg' spiser ostemad. Livet er ikke det værste man har og om lidt er kaffen klar Hvil i fred Benny Andersen

Velkommen til Guitaren DK

Velkommen til guitaren.dk. En hjemmeside med gratis guitarundervisning i form af lektioner, øvelser og privat guitarundervisning. Vi bestræber os på at give dig unikt indhold om guitar for begyndere og øvede guitarister.  Guitaren dk stadig er din trofaste guitar ven på nettet.

Langebro guitar lektioner

 • Langebro fingerspil

  I denne lektion ser vi hvordan man spiller det fingerspil Kim Larsen bruger til Langebro som er baseret på hans Det var en torsdag aften album.

Nye guitar lektioner med video, tabs, pdf, noder og tabs

Nye artikler på guitaren.dk

Aktuelle interviews med guitarister

Akkorder for begyndere

Guitarkøb for begyndere

De seneste nyheder om guitarister og guitaren

 • Peter Viskinde sælger sin Fender Stratocaster 1957

  Den danske rockguitariste Peter Viskinde har sat sin originale Fender Stratocaster fra 1957 til salg. Den kan blive din for 135.000 kr. 

  Læs mere
   
 • Ny Gibson Les Paul Junior Billie Joe Armstrong model

  Baseret på Gibsons historiske 50-årige Les Paul Junior æra blev Billie Joe Armstrong Signature-modellen bygget til at "rock out".

  Læs mere
   
 • 4sound har kæmpe underskud

  Jens Eskildsen oplyser til mediet, at han fratræder sin stilling i slutningen af året, hvorefter svenske Patrik Johansson fra Stockholm skal være den nye chef for den danske afdeling af Music Reail

  Læs mere
   
 • Stigende populære Youtube videoer får eftertragtet dansk guitarist til Guitar Festival i det græske øhav

  Den danske klassiske guitarist og komponist Søren Bødker Madsen skriver på sin facebook side at han er på vej til guitar festival i det græske øvhav.

  Læs mere
   
 • Tomatito og Michel Camilo Copenhagen Jazz Festival koncert i DR koncerthuset

  Glæd jer til at opleve to virtuose musikere samle trådene fra både jazzen og den spansktalende musikverden i DR Koncerthusets Koncertsal under Copenhagen Jazz Festival 2018.

  Læs mere
   

Læs flere nyheder her

Guitar og computer