• Tager du guitaren med dig på din sommerferie?

Nyt om guitar og guitarister

 • 4sound har kæmpe underskud

  Music Retail Denmark, der blandt andet står bag den største danske musikkæde 4Sound, har for fjerde år i træk stort underskud, og nu har den norske ejer derfor valgt af fyre en række ledere i koncerne

Velkommen til Guitaren DK

Velkommen til guitaren.dk. En hjemmeside med gratis guitarundervisning i form af lektioner, øvelser og privat guitarundervisning. Vi bestræber os på at give dig unikt indhold om guitar for begyndere og øvede guitarister.  Guitaren dk stadig er din trofaste guitar ven på nettet.

Nye artikler på guitaren.dk

Nye guitar lektioner med video, tabs, pdf, noder og tabs

Aktuelle interviews med guitarister

Akkorder for begyndere

Guitarkøb for begyndere

 • Don McLean gæster DR koncerthuset i oktober 2018

  Med sit netop udgivne ”Botanic Gardens”, hans 19 studie album og det første i 8 år, kommer den legendariske singer/songwriter forbi DR Koncerthuset med fuldt band i ryggen.

  Læs mere
   
 • Guitargeniet Phil Emmanuel pludselig død

  En sørgelig nyhed indtraf i dag på de sociale medier. Nyheden om guitargeniet Phil Emmanuels pludselige død. Han blev kun 65 år og dødsåragen skulle være et alvorligt astma anfald.

  Læs mere
   
 • Ny sangbog for guitarbegyndere

  Forfatteren og guitarunderviseren Mogens Sørensen har just udgivet en ny sangbog for guitarister. Nærmere betegnet begyndere på guitaren. Det er hans anden bog om det at lære at spille guitar.

  Læs mere
   

Seneste nyheder fra den store guitar-verden

Guitar og computer