Velkommen til Guitaren DK

Velkommen til guitaren.dk. En hjemmeside med gratis guitarundervisning i form af lektioner, øvelser og privat guitarundervisning. Vi bestræber os på at give dig unikt indhold om guitar for begyndere og øvede guitarister.  Guitaren dk stadig er din trofaste guitar ven på nettet.

Nyt om guitar og guitarister

De 3 nyeste interview

De tre nyeste anmeldelser

Akkorder for begyndere

De nyeste forumemner

man, 26/08/2019 - 09:17
UNGEHUSET FONTANA Vi tilbyder bandundervisning for psykisk sårbare unge mellem 18 og 30 år - måske er vi noget for dig! Unge musikere fra København søges til musikerfællesskab. Det er ikke så vigtigt, om du er super guitarist eller fortrækker skønsang, så længe du har lyst til at spille sammen med andre unge i alderen 18-30 år. Vores eneste krav er, at du kan spille på dit instrument og har lyst til at være en del at et trygt og hyggeligt fællesskab, hvor de andre unge også kender til det at have det svært. Hovedsageligt vil det være covernumre og genren bestemmer dem som møder op. Hvis du synes, det lyder som noget for dig, så skriv os en mail på fontana@fountain-house.dk Bedste hilsner Bettina, Christian, Palle og Frederik Ungehuset Fontana Fountain House Teglværksgade 22 2100 København Ø www.fountain-house.dk
tor, 22/08/2019 - 10:41
Hej derude. Der er dukket en gammel guitar op fra gemmerne, som jeg godt kunne tænke mig lidt info om. Det drejer sig om en rimelig sjælden Maruha Gakki F Hashimoto w340 fra 1976. Den er i rimelig stand af hvad jeg kan se, dog mangler der en stemmeskrue og et par strenge. Den er meget svær at finde info om på nettet. Det skulle efter sigende være en japansk kopi af en Martin guitar. Er der et market for sådan noget derude et sted. Er der nogen der kan give en vurdering af hvad den måtte have af værdi. Mvh Stefan.
ons, 24/07/2019 - 21:33
Vi er en hyggekvartet med trommeslager, sanger + saxofonist, guitarist, pianist og den plads hvor vi mangler dig som bassist. Vores bassist har desværre forladt orkesteret for at hellige sig NGO arbejde i stedet.   Vores repertoire ligger et sted imellem traditionel jazz og Big Band musik. Vi kan bedst lide at spille arrangeret musik frem for den gængse: "4 skæve og en tur til hver". Vi prøver bl.a. at finde verse stykker frem som alle har glemt, og derfor ikke spiller. Vi forventer derfor at du kan følge med på et stykke papir og spille efter akkorder.   Vi har et øvelokale (gratis) her i Hørsholm med diverse instrumenter, bl.a. en god bas forstærker, som du kan bruge kvit og frit. Så det eneste du skal medbringe til øvning, er dit instrument.   Om du spiller el bas eller kontrabas spiller ikke den store trille, blot du vil medvirke til at få musikken til at swinge.   Vi øver hver torsdag mellem 19:00 og 21:30, og følger skolernes fridags- og ferieplaner.   Hvis du kunne tænke dig at høre hvad vi laver, så gå til hjemmesiden: www.hørsholm-jazzkompagni.dk og under "Orkestre" finder du Golden Grey. Vi er kun glade amatører og har ingen ambitioner om en lang og succesfuld musikkarriere, da vi alle er 50+ og har været musikalsk aktive det meste af vores liv.   Slå på tråden og lad os få en snak.   Hilsen Erik 51 88 01 31 erik.lepine@gmail.com  
man, 25/02/2019 - 19:11
Hej jeg har fået tilbudt en Martin DM,amerikansk produceret 17 pr gammel guitar med original kuffert og indebygget pickup. Prisen er 4500. Er det en god guitar til en ok pris? 
tor, 21/02/2019 - 14:00
Jeg har købt en Gibson Hummingbird, lyder fantastisk, men er sticky/glossy på halsen. Jeg har aldrig haft det problem før med andre guitarer. Som om, min venstre hånd sidder fast, meget frustrerende. Tænker det er nitro cellulose finish’en, der gør det. Nogle gode råd til at lave halsen glat, så den bliver mere “satin-agtig”. Jeg er ikke kommet der til, hvor jeg vil bruge sandpapir endnu...  

Nye guitar lektioner med video, tabs, pdf, noder og tabs

  • 2 Kommentarer
    Snapshot af guitarunderviser Fridrikur Ellefsen der viser hvordan man spiller en fingerstyle udgave af Pianomand

    Pianomand fingerstyle arrangement

    Vi kan stolt præsentere en fingerstyle udgave af Kim Larsens Pianomand. Hvor guitaren spiller det som Kim Larsen synger alt imens man spiller bastoner med tommelfinger.
  • Elefantens vuggevise fingerspil

    Her får du et smukt fingerspil til den skønne børnesang Elefantens vuggevise. Så kan du spille guitar til mens du synger sangen for dit barn når det skal sove.

Guitarkøb for begyndere

Guitar og computer

De seneste nyheder om guitarister og guitaren

Læs flere nyheder her

Download lektionerne og brug dem på din computer