Amplitube Jimi Hendrix

Du er her

Amplitube Jimi Hendrix er som navnet antyder en ny version af Amplitube med Jimi Hendrix effekter.
Det er lykkedes IK, som de første nogensinde, at få lov til at analysere og emulere Jimi Hendrix gear og i samråd med Jimi Hendrix famlie at få lov til at benytte Jimi Hendrix navn på dette produkt. Med et plug-in, bygget på Amplitube 2, og skræddersyet til Jimi Hendrix's gear og sound.
GOD RESEARCH
Der er ingen tvivl om at Jimi Hendrix havde en inovatiov og revolutionerende lyd og ikke mindst et øre for detaljer og et udforskende gen som giver sig udspil i de mange forskellige og unike lyde der kan høres på hans optagelser og især live optrædender. Hans valg af gear på sangen  All Allong The Wathctower er jo meget forskellig fra Purple Haze og hey joe, og dermed er det jo ikke nok kun at have en enkelt Jimi Hendrix forstærker eller pedal, og især det sidst nævnte var også noget som Jimi eksperimenterede meget med.
Ik Multmedia har gjort et kæmpe arbejde med at gengive JHs lyd brugt på de forskellige numre, således kan man meget imponerende finde presets til Voodoo Child , Gypsy Eyes og mange andre numre. Nu er jeg ikke Hendirx ekspert så jeg kan ikke udtale mig om der mangler nogle numre, men det er imponerende at se at IK Multimedia ikke kun har delt de diverse presets op i numre, som i sig selv er noget af en genistreg, men at de ovenikøbet også har delt dem op i albumtitler som Are you Experienced.
VIRKELIGEHSTRO
Man kan tydeligt fornemme den rene nærmest akustiske lyd der er på hey joe med en lille afventende "jeg er tændt" brummer fra forstærkeren. Og man kan drømme sig langt væk med det virvar af effekter der er på Stars Spangled Banner såsom Wah wah pedal, Uni-V og Fuzz age, som alle findes under kategorien Stopm som vi kender fra Amplitube 2. Der er også rige muligheder for at indstille/tweake lyden så den passer med den elguitar man selv er i besiddelse af og vel at mærke også, ret så vigtigt, med hvilken pickup løsning man bruger, det være: bridge eller neck, og desuden mulighed for at vælge hvilken mikrofon der skal stå foran forstærkeren så man  finder "The sweet spot". Der er dog ikke umiddelbart behov for at skrue løs, da standardløsningerne i sig selv er ganske fremragende.

KONKLUSION
Amplitube Jimi Hendrix bygger på nogle af Amplitube 2's preset som er skræddersyet til Jimi Hendrix og det slipper de rigtigt godt fra.
Og endda til en vejl. pris som er meget lavere end Amplitube 2. Du kan købe programmet hos http://www.futureware.dk/ til kr 1.695,00 inkl. moms

 • Type:
  Guitar forstærker emulering
 • Teknologi:
  Plug-in
 • Data:
  7 kabinetter, 5 mikrofoner, 9 pedaler
 • Formater:
  VST, RTAS, AU, DXi, HTDM
 • Kompatibelt med:
  Mac OSX / Windows XP / 2000
kr 1.695,00 inkl. moms
kr 1.356,00 ex. moms

Rating

0
No votes yet

Kategori

Software
Anonyms billede

Facebook kommentarer