The Beatles Guitar Kit

Du er her

Du får en dvd med 5 populære Beatles sange, som er: Paperback Writer, Day Tripper, Ticket To Ride, A Hard Day's Night, Revolution. Derudover får du en cd med backing tracks, og en uundværlig bog med noder og tabs. Bogen eller rettere hæftet er lidt lille i format, da det skal kunne passe ind i dvd hylsteret.

Original stil
Dvd'en er inovativt skruet sammen hvor der ikke kun er en enkelt underviser, men derimod to personer. Den ene fungerer som vært og den anden som guitarist/underviser.

Værten stiller spørgsmål til guitarlæreren, i bedste DR2 stil på sin store direktør stol, og bag et stort bord, mens guitaristen sidder på en lille trommestrol ved siden af, og viser svaret på guitaren.

God interaktion
Den gode verbale kommunikation fungerer godt da det ikke kun er én person der viser det hele, men derimod en situation hvor vi har både elev og lærer i samme video, en omvendt situation hvor 'eleven' er værten som stiller spørgsmål der kan tænkes at en elev ville spørge. Så der er god verbal interaktion på dvd'en.

Grundig gennemgang
Værten fortæller også hvad der foregår takt for takt i partituret og tablaturen så man kan følge med i det medfølgende hæfte. Du får både rytme-delen og lead-delen på guitaren af underviseren. I tabulaturen kan du se guitarlicks og riffs, mens akkorderne står øverst i partituret/tabulaturen, men underviseren viser med grundig gennemgang af værten at vise dig hver akkord i hver takt før han viser riff, lead og licks. De enkelte takter bliver spillet i langsomt tempo med metronom.
Der er gode tips til barre og andre tekniske ting, og ikke blot en hurtig 'se hvad jeg kan' gennemgang af numrene.

Backing track
Med dvd'en følger en cd med backing tracks indspillet af professionelle musikere med nøjagtigt det samme antal instrumenter som brugt på de originale Beatles indspilninger, så det lyder meget autentisk.  På cd'en er også 'play along' versioner hvor du kan spille akkorder til de indøvede numre der er på dvd'en, men hvor alle riffs , leads og soloer er med, i modsætning til backing tracks hvor det er din opgave at spille riffs og licks.

Konklusion
Dvd'en er meget vel gennenmtænkt og er meget professionelt udført. Ideen med at have en vært og en underviser fungerer optimalt og man får hver enkelt og hver enkelt taktslag skåret ud i pap, alt imens man kan følge med i tabulaturen. Et forslag til forbedring ville være at man kunne se tabulaturen på skærmen imens så man var fri for at tage øjnene fra underviserens guitar og kigge ned i den medfølgende bog.

Er du Beatles fan og især af deres guitarriffs og soloer så er denne DVD et oplagt valg for dig.
Importør www.bestmusic.dk

Rating

0
No votes yet

Kategori

DVD
Anonyms billede

Facebook kommentarer