Anmeldelse af CD'er

Her anmelder vi nye musik cd'er fra det danske land og udlandet. Det er cd'er hvor guitaren er i fokus. Disse anmeldelser går på tværs af genrer. Vi har b.la. anmeldt cd'er med Finn Olafsson, Søren Bødker Madsen, Pat Coldrick og mange andre kendte guitarister. Bemærk at vi primært anmelder cd'er hvor guitaren tydeligt fremgår af cd'en eller der optræder en kendt guitar, men det kan også ske at vi anmelder cd'er med bands og sangere hvor guitaren har en mindre rolle og hvor der er sangen der har den fremtrædende rolle.

Cd'er vi har anmeldt

 • Anmeldelse af word n global af kasper søeborg lars-bo

  Konceptet "WORDN GLOBAL" er instrumental musik inspireret af digte fra Rumi  (Jalāl ad-Dīn Rūmī, 1207-1273) samt mere end 1000 år gamle kinesiske digte.Instrumental verdensmusik inklusi

  Instrumental verdensmusik inklusive lyriske meditationer samt eksplosive øjeblikke fyldt med energi. Fra andalusisk flamenco-ild over orientalske ornamenter til kølige skandinaviske rødder - en stil, som Søeborg & Kujahn i spøg kalder "Scandaluzian Fusion"
 • Anmeldelse af Jesper Sivebæks album: Ta mig med

  Jesper Sivebæk har nøje udvalgt 12 af Kim Larsen's bedste sange til sin hyldest til det danske sangskjald. Ikke en nem opgave da den kære salige musiker og komponist efterlod sig en række store hits at vælge ud fra.

 • Anmeldelse af Ole Berthelsens cd Hvalvær

  Den garvede danske musiker og komponist Ole Berthelsens cd med den specielle titel Hvalvære bliver her anmeldt
 • Anmeldelse af Finn Olafsson Acoustic Guitar 3

  Acoustic Guitar 3 er Finn Olafsson's tredje instrumental cd hvor han som på de to forgængere selv spiller sine egne numre
 • Anmeldelse af Finn Olafsson's Savannah

  Vidste du at Finn Olafsson kan synge? Det er de færreste klar over. Hans første solo album "Savannah" indeholder ikke kun hans velkendte guitarspil, men også vokaler til de fleste sange. Det blev kun til 7 sange, men nu er de altså genudgivet, og for første gang udkommet på cd. De er genudgivet i en re-mastret CD version - i eksklusiv 3-fløjet digipack cover med sangteksterne inkluderet i en lækkert illustreret booklet. 
 • Anmeldelse af Stanley Samuelsen's Folk songs from the Faroe Islands

  Folk songs from the Faroe Islands er et album med færøske Stanley Samuelsen der har boet i Danmark siden han var teenager.  Det er en opsamling af de 7 albums han har udgivet som sologuitarist og sanger, og ikke mindst komponist. Han fejrede i 2014 sit 50' år som aktiv musiker, og udgav dermed også en sangbog med hans egne melodier.
 • Anmeldelse af Danish Guitar Performance - Søren Bødker Madsen

  Danish Guitar Performance er en solo cd med den danske guitarist Søren Bødker Madsen.

 • City Jam Pat Coldrick - cd review

  Irske Pat Coldrick er ikke bare endnu en lang række af klassiske guitarister der lige skal udgive en cd for at vise deres niveau som uddannede guitarister. Han er meget mere.

 • Anmeldelse af The Blackbirds - Nye fortolkninger af The Beatles' musik

  The Blackbirds er et musikalsk samarbejde mellem guitaristen Søren Bødker Madsen og sangeren Karoline Budz, og som navnet hentyder så er det en cd med

  nyfortolkninger af Beatles numre.

 • Anmeldelse af Troels Skovgaard's cd The Album - Songs of love life and liies

  The Album er et nyt album med studio og session guitaristen Troels Skovgaards. Albummet består af både vokal, band, og guitar samt gæstesolister