G7 capo

Du er her

G7 capo er ufattelig nem at bruge, den sidder perfekt på guitaren, og løsner ikke grebet, og er meget nem at tage af igen. Schubb er meget brugt at kendte guitarister såsom Doc Watson, og et hav andre, men personligt mener jeg at G7h slår den med flere længder, også i design :)

Det varer ikke længe før et hav af kendte guitarister kaster sig over den inde på firmaets website er der allerede mange der sværger til den af kendte guitarister, og senest har Eric Clapton også overgivet sig til capoen.

Desuden kan vi nævne Peter Finger; Roger McGuinn og Stefan Grossman. Desuden har capoen fornylig også vundet GUITARIST GOLD hædersbevisningen fra bladet Guitarist Magazine. G7th perfomance (vist på billede øverst på siden), koster ca. 300 kroner, men de er godt givet ud, og firmaet lover livstidsgaranti, og erstatter gummiet på capoen kostfrit i hele garantiperioden!

Før har Schubb og Kyser haft oligopol på markedet, men uden at lyde partisk, så har guitaren.dk testet G7h og lad mig sige det på den måde: vi vender aldrig tilbage! Så glade er vi for G7TH capo, som er den bedste capo jeg nogen sinde har prøvet.

Rating

0
No votes yet

Kategori

Capo
Anonyms billede

Facebook kommentarer