Gode råd er guld værd

Du er her

Gode råd er guld værd, ved vi jo alle og sidder du selv med en drøm at begå dig som musiker i den svære branche som musikbranchen jo er, så kan det jo ikke skade at få lidt gode råd fra folk der er i selvsamme branche. Og det er lige hvad du får her. En bog af guitarvirtuosen Søren Reiff.
Med en personlig tone forklarer Reiff ud fra sine egne personlige erfaringer hvordan man ligesom ham kan klare sig i musiklivet.
Bogen starter med personlige historier om de kampe han selv skulle kæmpe for at overbevise sin familie og omgangskreds om at han nok skulle klare sig i musikbranchen, og at musikken var det han ville.
Som læser, og her går jeg ud fra at de fleste der køber bogen selv har planer om at begå sig i musikbranchen, kommer man så nemt til at sammenligne Reiff's oplevelser med sin egne oplevelser.
Burde man have overbevist sine forældre om at det i virkeligheden var guitaren og ikke attache mappen der skulle have fulgt en på ens veje?
Bogen giver mange gode tips til hvordan man forbereder sig og altid er på forkant med at begå sig i branchen.
Der er konkrete forslag til promotion, praktiske ting om kontrakter, royalties og andre ting som du i din iver for at indspille din første cd nok ikke er øverst i din prioriterings liste.
Derfor kan bogen være en vigtig informations kilde for dig der har brug for konkrete forslag til at undgå musikbranchens hurdler og derafkomne skuffelser.
Ja gode råd er så sandeligt guld værd, og det er lige hvad du får i denne bog. Så er det op til dig selv om du kan bruge det til noget.
Faktum er ihvertfald at den er skrevet af en mand der selv er meget aktiv i branchen og som du selv gør, bruger meget tid på at blive bedre på guitaren ved øvelser, så det er med andre ord ikke en fed marketings fidus af en person der udenfor musikbranchen.
Nej bogen viser med tydelig klarhed og sjove og til tider også nærmest hjerteskærende eksempler at det vitterligt er en mand der ved hvad han taler om.
Køb den om du vil have gode råd, det får du. De er forbavsende konkrete.
Bogen er på 172 letskrevne og underholdende og konkrete sider med tips, men aldrig kedelig, og er udgivet af forlaget Daroof.
Mere her: www.sorenreiff.dk og kan købes her: www.dansksang.dk

Rating

0
No votes yet

Kategori

Bøger
Anonyms billede

Facebook kommentarer