Guitar Scale Home Of The Guitarplayer

Du er her

DVD'en Guitar Scale Home Of The Guitar Player er en guitarskole på DVD der hjælper dig som nybegynder at komme i gang med den elektriske guitar, ikke kun med at spille men også med at lære forstærkeren at kende og besvarer alle de spørgsmål man som nybegynder har.
Så snart man har indsat DVD'en i sin afspiller og afspiller den bliver det klart for en, at her er der tale om en meget nøje planlagt og præcist udført DVD. Man bliver i starten mødt med en struktureret oversigt over de afsnit der bliver berørt i DVD'en og det er noget jeg personligt er glad for da jeg føler at andre guitarskole dvd'er såsom "Lær at spille guitar" med Ole Kibsgård er for ustruktureret i sin afsnits indeling og derved besværlig at navigere rundt i.
Denne dvd er meget nemmere at hoppe rundt i og undytter en DVD fjenbetjening til det fulde.

Underviseren Patrick  er meget tydelig og pædagogisk i sin forklaring og fortæller en masse nyttige ting om guitaren som du ellers meget sjældent får at vide fx. fra en guitarunderviser. Her er der baggrundsviden om guitarens historie, en grundig indføring i forstærkeren, strengtykkelse og højde, og opsætning af guitaren, og meget meget mere, alt sammen den elektriske guitar.

Spændende informationer og Patrick fortæller det med en iver som i bedste Tommy Troelsen stil derved smitter brugeren, dvs dig.  DVD'en dækker på en enkel måde, over emner som hurtigt kan forbedre dit guitarspil, og som en ekstra bonus får du også lært at spille på en elektrisk bas. Guitaren er dejligt instrument at spille på, men du har jo brug for nogle tips fra erfarne guitarister og her kommer denne DVD ind i billedet hvis sigte er at du skal have det sjovt mens du spiller.

Starter med guitarens anatomi, hvordan du sætter strenge på, stemmer efter gehør, oktavstemning, strenge højde, og guitarens aktion, forstærker informationer, samt hvordan du spiller sange. Din første lektion får dig igang med guitaren med det samme, indeholder detaljerede og lette råd til at spille rock og pop.

Med fingersætninger, varm op øvelser, gehørs øvelser, lær at holde rytmen/takten, kromatiske skalaer, skalaer, enkle sange, 12 takts blues,. Opsætning af instrumentet, rigtige fingersætninger, samt licks og riffs der er enkle men lyder som avanceret spil.

/Fríðrikur Ellefsen

Læs mere her: http://www.guitarscale.co.uk

Patrick Guitar Scale
Patrick Guitar Scale

Rating

0
No votes yet

Kategori

DVD
Anonyms billede

Facebook kommentarer