Peo Kindgren spiller populær guitarmusik fra 1900 tallet

Du er her

'Peo Kindgren spiller populær guitarmusik fra 1900 tallet' er en musikals cd indspillet af den svenske guitarist Peo Kindgren som i disse dage nyder velfortjent berømmelse og anerkendelse på youtube.com hvor han uploader den ene klassiske perle efter den anden via sin egen kanal.

Cd'en indeholder bla. numre komponeret af Fransisco Tárrega og Carole King

Cd'en bærer præg af at være hjemmeproduceret da den mudrede og basprægede lyd tydeligt høres på samtlige numre og hæmmer lytteoplevelsen. Men selve musikaliteten er ikke til at tage fejl af. Den er til stede i hvert af numrene på cd'en som Peo spiller med stor indlevelse og en smuk klang. En klang som er Peo Kindgrens helt egen, og som man kan nyde live på hans youtube kanal hvor man tydeligt kan høre at hans spil er blevet endnu bedre, ihvertfald den tekniske del af guitarspillet.
Hans tekniske formåen på cd'en fejler ikke noget, men følger man Peo på hans youtube kanal kan man opleve med jævne mellemrum at hans teknik tilsyneladende bare bliver bedre og bedre.

Konklusion
Hvis du kan tilgive Peo for den dårlige lydkvalitet er jeg sikker på at du vil musikaliteten i Peo's spil på denne udmærkede klassiske cd.

Cd'en kan købes på Peo Kindgrens eget website.

Rating

0
No votes yet

Kategori

CD
Anonyms billede

Facebook kommentarer