Sej guitar bog udgivet

Du er her

Endelig kommer der en bog der på en overskuelig og kortfattet måde viser, hvordan man spiller alle de velklingende akkorder på en elektrisk guitar. Bogen/hæftet er skrevet af Viggo Steincke som har det anerkendte Steincke Studio i Aalborg, og som selv er en anerkendt og meget brugt guitarist, f.eks ved DR's dokumentar udsendelser, han har spillet guitar på en masse projekter, læs mere på steincke.dk
I hæftet er der til hver enkelt eksempel to lydudgaver på den medfølgende cd. På den ene udgave er der trommer og akkorder, og på den anden er der kun trommer så man selv kan øve akkorderne.

Vi bliver præsenteret for de mest anvendte akkorder på en elguitar: septim-akkorder, power akkoden (bliver i hæftet kaldt kvint akkord), samt de mest fornuftige måder at gribe mol og dur akkorder på.

Bogen har udover akkorder også en række rytme eksempler og indeholder også de mest populære blues riffs, også "Chuck Berry riffet", som alle kender og vil spille. Der er også eksempler på drone guitar en oktav effekt, som blandt andre U2 guitaristen: The Edge benytter sig af samt et hav af pop guitarister.

Bogen har opnået at vise de mest anvendte akkorder i rock og elektrisk guitar opsummerer alt det som de fleste garvede musikere, igennem mange års hårdt arbejde i branchen eller ihvf. i diverse øvelokaler, har opnået af viden, og viser det på en hurtig og overskuelig måde, og har sin fuldt fortjente plads i guitartasken, så du bare kan fiske den frem til øveaftenen og fyre de fedeste riffs eller akkorder af.
Læs-selv-bog Hæfte med cd: 24 sider Pris: Kr. 128(160)

Ordre nr.: 0606-B-CD
ISBN: 87-7612-012-0

Guitarist og forfatter Viggo Steincke
Guitarist og forfatter Viggo Steincke

Rating

0
No votes yet

Kategori

Bøger
Anonyms billede

Facebook kommentarer