The Seminar Series - Sony Vegas Pro 9

Du er her

Sony's semniar series med lektioner til brugen af Sony Vegas Pro 9 kommer i en solid dvd box med to skiver i. Den ene til afspilning på dvd afspiller og den anden til brug på computer.
Dvd'en har et roligt flow over sig og kommer den grundigt og detaljeret omkring de nyeste funktioner i programmet. Takket være den rolige og dygtige underviser som ved hvad han taler om. Underviseren har arbejdet med udviklerne af produktet til at opnå det bedst mulige undervisnings produkt. Det skinner også tydeligt igennem på dvd'en. Det bedste resultat fås dog ved at prøve tingene selv og ikke blot se videoen.
Denne DVD-pakke giver dig det bedste og mest kvalificerede prøv selv erfaring til rådighed for at lære de nye funktioner i Vegas Pro 9-softwaren. Forfattet af de samme mennesker, som skrev programmet. Dette unikke system giver dig ikke kun en guidet og interaktiv rundtur gennem de nye funktioner i programmet, men også med indholdet så duk få mest muligt ud af dine egne erfaringer.
Sony har inkluderet to sæt uddannelses videoer i denne pakke. Disc 1 indeholder videoer, der er blevet optimeret til visning på dit fjernsyn (i widescreen-format) via en almindelig DVD-afspiller. Disc 2, som Sony omtaler som følgesvend disken, indeholder alle de medier du har brug for for at følge med i lektionerne. For den bedste ydeevne indeholder den desuden video lektioner som er optimeret til afspilning på din computer. kopiere indholdet af følgesvend disk til en lokal harddisk.
Disc 1: Seminar DVD
De nye funktioner i Vegas Pro 9-software: vha. videoerne på denne disk kan du trin for trin gennem de nye funktioner. Du vil ikke kun lære, hvad de nye funktioner er, og hvordan de fungerer, men også få et indblik i, hvordan du kan bruge dem i dine projekter.
Disc 2: Companion disc
Denne skive indeholder alle de filer, som instruktøren bruger i undervisningslektionerne. Desuden indeholder det alle de samme uddannelse videoer der findes på disc 1, men disse er blevet optimeret til afspilning på din computer. (Siden datahastigheder på computerens DVD-afspillere varierer, anbefaler Sony at kopiere indholdet af denne disk til din harddisk før du gennemgår træningen.)
Konklusion
En værdifuld DVD for alle der vil videre med Sony Vegas og kigge programmets mange muligheder efter i sømmene. Eneste kritik jeg kan komme med er at screen shots fra programmet kan forekomme udetaljeret visse steder, og dette kunne brugen af programmer som JING og Camtasia studio sagtens have løst, da man dermed kan få den optimale kvalitet.

Rating

0
No votes yet

Kategori

Software
Anonyms billede

Facebook kommentarer