Tango

Du er her

Tango er et nodehæftet skrevet af den danske guitarist: Jan Østergaard. Hæftet indeholder duetter for guitar og melodiinstrument med noder og becifringer.
The Fog is lifting er et arrangement hvor guitaren fungerer som akkompagnements instrument, men selve fingerspillet er så smukt at det sagtens står alene. Sværhedsgraden svarer til Spil Guitar 2 af Søren Bødker Madsen og Kurt Møller, og er mest egnet for guitarister der er kommet over begynder stadiet og har kontrol over deres højre hånd. Denne populære Carl Nielsen melodi indeholder ikke tabs men positoner og fingersætninger fremgår meget tydeligt så man er aldrig i tvivl om hvad man spiller og i hvilken position man spiller det.
Tango Jealousy er et mesterværk af Jacob Gade og sågar Kaare Norge har lavet sit eget arrangemnet af den for guitar. Dette arrangement er skrevet af Karsten Johanning og fungerer guitaren her som anden stemme, altså akkompagnement, men er man en øvet guitarist kan man vælge at spille melodistemmen på guitar.
Hæftet har også nye kompositioner af Svend Hedegaard og Torben Andersen.  Melodien Good-bye's kommer ovenikøbet med en tabulaturstemme og sværhedsgraden er den samme som i The Fog is lifting hvor guitaren spiller akkorder og fingerspil, der understøtter en følelsesfuld melodi med masser af legato toner  der klinger på bedste klassiske vis, dog står der at guitardelen også kan fungere som et soloværk.
Creation er med sine mange akkordskift, med både maj og mol akkorder, et mere moderne værk.
Indholdsoversigt:
Jacob Gade: Tango Jalousie
Carl Nielsen: Tågen Letter
Svend Hedegaard: Good-bye's
Karsten Johanning: Intermezzo
Torben Andersen: Creation
Kan bestilles her: http://guf.biz/udgivelser.php?id=28

Rating

0
No votes yet

Kategori

Bøger
Anonyms billede

Facebook kommentarer