Test af phospor strenge

Du er her

Vi tester et sæt Phospor bronze strenge I den billige ende fra PlayTools til latterlige 35 kroner!

Indledning
Når man sætter sådan et sæt strengene på så forventer man med det samme kvalitet da phospor typisk er bedre end plain strenge. Dog havde jeg hele tiden den billige pris i baghovedet, hvor meget kan man egentlig forlange til sådan en billig pris?
Ja det satte jeg mig for at teste.

Montering
Strengen blev monteret, den første streng slået an, og ”brumm”, ja hvordan beskriver man en sprød bas? Vi guitarister kender jo fornemmelsen så her er flere ord unødvendige, det er som at åbne en pose sprøde chips. Det knaser perfekt!
Selvfølgelig foretog sprødheden i bassen sig efter et stykke tid, selv om det tog over en uge, igen pga. af at strengen var lavet af phospor bronze, et mere holdbart materiale end almindelige plain strenge. Ikke noget revolutionerede her.

Spilbarhed
Det er jo ikke kun lyden af strengene der er vigtig, men især også hvordan de føles at spille på. Disse strenge var utroligt bløde og lækre at spille på – de havde et soft touch over sig, især på diskant strengene som stod flot lyse og klare i spilbarhed, farve, og tone.
Basstrengen var også meget behagelige at spille på, og klingede flot sammen.

Selv om det var et sæt 012 strengen så føltes strengene lidt tykkere end normalt, måske pga. af det bløde touch, hvem ved, men det er bare et plus.
Personligt kan jeg bedre lide de her strenge end de langt dyrere Gibson strenge og D’addario strenge i en meget kraftigere prisklasse. CF Martin strengene slår den dog ikke, men jeg ville dog foretrække at købe Playtools phospor strenge end Martin, pga. af prisen.

Konklusion
Står du og skal bruge nogle velklingende strenge som er perfekte til øvning, og tilpas gode til studie eller live brug (første 7-12 dage, efter det er sprødheden væk) så bør du overveje disse strenge.

Køb strengene her

Rating

0
No votes yet

Kategori

Guitarstrenge
Anonyms billede

Facebook kommentarer