Artikler om guitar og guitarister

Vores artikler om alt guitar relateret såsom guitarister og guitarer. Vi skriver om både guitar og guitarister. Artiklerne er ikke delt op i nogle bestemte kategorier, da emnerne ikke er fastlagt på forhånd

 • Fingerpicking guitarister der kun bruger 2 fingre

  De fleste tror at guitarister der spiller fingerspil bruger alle fingrene i højre hånd, men virkeligheden er tit en anden.
  Læs mere
   
 • Til minde om Jørgen Ingmann

  Vi har bedt en række kendte danske guitarister sige et par ord om den betydning Jørgen Ingmann har haft på deres musikalske karriere og hvordan de husker ham som guitarist.
  Læs mere
   
 • Dansk guitarist bag populær Doc Watson facebook gruppe

  På facebook findes der en populær gruppe for fans af afdøde Doc Watson. Det er der nu intet revolutionerende i, men det der gør historien interessant med danske briller er at den styres af en dansker. Navnligt: Jesper Deleuran. Jesper Deleuran er selv aktiv guitarist og har udgivet cd udover at være meget aktiv på youtube med guitar og banjo videoer med både folkemusik og countrymusik. Deriblandt fortolkninger af numre som Doc Watson har udødeliggjort.
  Læs mere
   
 • Fingerpicking evolutionen

  Fingerpicking er en speciel spilleart, typisk spillet på en akustisk guitar hvor både melodi og bas spilles af en enkelt guitarist ved at man dæmper basstrengene i højre hånd med tommelfinger og spill