70'er rockguitarsoloen er ikke død

70'er rockguitarsoloen er ikke død

Du er her

Det danske band Power Load et old school hard rock 'n' rollin' band, med stor inspiration fra 70'ernes rock lyd. Deres mål er at bringe soloen tilbage til scenen, hvor den hører hjemme.

Power Load er i disse i studiet for at indspille en demo cd. Allerede nu kan man dog finde masser af deres musik på bandbase og på guitaren.dk. De har fornyligt skiftet forsanger men de skriver stadigvæk deres egne sange og budskabet er stadigvæk det samme: at bringe soloen tilbage til scenen, hvor den hører hjemme.

Historie
Året var 08 og 2 drenge, der lige var flyttet til århus havde en drøm og et ønske om at lave et rock band. de var trætte af den statiske kolde rock der kørte i radioen, og besluttede derfor at lave et band med rødderne fast pladseret i det fedeste fra 70'ernes frie rock. de fandt ved et tilfælde en bassist til en fest, som var klar til at rocke. de drog mod byen for at finde et øvelokale, men dette var svære end de troede. pludselig befandt de sig uden for fatter eskil, og blev enige om to akkorder, en sætning og et langt solo stykke, og de næste 10 minutter blev der således jammet... og folk klappede endda. tiden gik og der var stadig intet øvelokale i sigte, så da det blev tid til årets roskilde festival, besluttede power drengene at gå direkte i studiet på festivalen(camp digidesign) istedet for at øve. de lavede samme stunt med de to akkorder, og lavede en one take indspilning. de var alle godt fulde af både øl og inspiration fremkom det skæve, skrigende og energiske jam nummer "rock n roll mama" af denne session..... tiden gik og power load fandt sig et øvelokale, og fik lavet nogle lidt mere seriøse demoer. jagten på de rigtige folk til bandet var lang og hård. over 5 mennesker måtte udskiftes undervejs før de nåede til den optimale besætning de har i dag. med stor popularitet på nettet og flere koncerter i sigte, ser fremtiden lys ud for Power Load. Nu må man bare håbe at folket er klar til at opleve den rigtige rock folde sig ud på ny.

Genre: Hard Rock

Band medlemmer: Alex(vocals), Sebastian(Lead guitar), Lasse(Bass, back-up singer), Andreas(keyboard, back-up guitar, Back-up vocals) Mikkel (Drums)

Du kan høre bandets musik på www.bandbase.dk/powerload og her på guitaren.dk under brugerdemoer.
Her er et link til en af deres sange: http://www.bandbase.dk/PowerLoad/Track/140636/Smokin-Lovin-Drinkin

Anonyms billede