Sang skrevet til Johnny Cash sang dukker op efter 50 år

Sang skrevet til Johnny Cash sang dukker op efter 50 år

Du er her

De fleste ved at Johnny Cashs kone June Carter selv var aktiv musiker og sangskriver, men at hans første kone også var det er nyt for de fleste. Nu er det kommet frem at Vivian Cash skrev en sang. En sang skrevet direkte til hendes mand. I 50 år har denne sang været gemt for offentligheden. Nu er den endelig blevet udgivet af det færøske countrytalent Evi Tausen. Nummeret er på hendes første cd.

En af sangskriverne på Evi Tausens debut cd er Glenn Douglas Tubb som har skrevet flere hits og var god ven med Johnny Cash, og hann har sammen med Johnnys daværende kone, Vivian Cash, skrevet sangen Wishing Well. Sangen blev skrevet i 50‘erne da Vivian henvente sig til Glenn, og spurgte om han ville hjælpe hende at skrive en sang. Glenn spurgte Vivian hvorfor hun ikke bad Johnny hjælpe hende, men det ville hun ikki, og da fant Glenn hurtigt ud af hvorfor. Titlen var Wishing Well og beskrev Vivian's hjertesorg over for sin mand, fordi hun have fundet ud af at hann var hende utro, og nok snart ville forlade hende.

Glenn hjalp hende så med sangen og da den var skrevet færdigt bebudte Vivian at sangen aldrig skulle frem i offentlighenden, for hun ville ikke at Johnny skulle opdage noget. Glenn svor ikki at vise den for nogen og sangen blev gemt væk i næsten 50 år, lige indtil Glenn hørte Evi‘s singel, How's the world treating you, da vidste hann at Evi skulle indspille en plade i Nashville og nu havde han fundet stemmen som skulle synge sangen. Han syntes at hans løfte, om at holde sangen hemmelig, var blevet ophævet efter at Johnny og Vivian begge var døde. Han forærede så sangen til Evi og han er meget meget tilfreds med resultatat. Han var også med til en af Evi's optrædener i Nashville, hvor han fortalte historien om sangen.

Wishing Well kan købes på Evi's hjemmeside www.evitausen.com og kan downloades på iTunes og http://www.cdbaby.com/cd/evi13

Anonyms billede