Udskift batteri på din guitar tuner om den ikke stemmer ordentligt

Udskift batteri på din guitar tuner om den ikke stemmer ordentligt

Du er her

En guitar tuner der sidder på guitarens hoved (headstock) er en god ven at have. Den lyser tydeligt op med en rød farve når strengen stemmer som den skal, og viser med rød farve når den ikke stemmer så godt. Man kan sammenlige det lidt med de lys der er på lyskurver ude i trafikken. Bortset fra at der mangler en gul farve.
Istedet for den gule farve så har vi en bevægende "nåle" indikator der bevæger sig op og ned afhængigt af om strengen skal strammes eller løsnes (artiklen fortsætter under billederne)

Men hvad gør vi når tuneren nægter at stemme strengen?

Ja vi kender det vel godt allesammen. Der er altid en streng tuneren har det dårligt med. Den nægter simpelthen at stemme (i mit tilfælde) G strengen. De andre tager den godt imod og finder dem med det samme på displayet. Men G strengen forvelsker den tit med E strengen og tror at det er den tynde E streng den hører, altså 1. streng.
Hvis du har fulgt alle gode råd, hvor det med at anslå alle strenge lige tydeligt og på samme vis for hver streng, så kan det være at det hjælper at udskifte batteriet på guitar tuneren.

Vi har lavet en lille hurtig video der viser dig hvordan du kan skifte batteriet om uheldet er ude, men vi garanterer ikke at det hjælper.

Held og lykke med det!

P.S. Ved et uheld så har vi haft guitar tunerens indstilling på C som står for Cello. Vi undersøger om det har haft nogen betydning for resultatet.

Anonyms billede