Problemer, evt med forstærker

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Problemer, evt med forstærker". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
5 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
tjalle
tjalles billede
Problemer, evt med forstærker

Hej

Jeg har for noget tid siden fået en Micro Cube forstærker fra Roland og fik lyst til at sætte det hele til igen. Nu er problemet bare, at når jeg tænder og sætter guitareren til, er lyden forvrænget som en slags svag distortion, ligemeget hvilken indstilling jeg har den på. Er det muligt at det ellers kan være guitaren/kablerne der er problemet? - eftersom forstærkeren er helt ny burde det ikke være den, men kan muligvis være guitaren, da den har været tabt en gang og kan godt miste forbindelsen i små hak indimellem.

Nogen idéer til hva jeg kan gøre eller teste hvor fejlen ligger?

voodooguitaren
voodooguitarens billede
Re.:Problemer, evt med forstærker

Er du sikker på du ikke er kommet til at tænde  for overdriven?

budde89
budde89s billede
Re.:Problemer, evt med forstærker

nu har jeg selv en cube (dog ikke microen). Er du sikker på at du kører på den rigtige COSM-preset?

tjalle
tjalles billede
Re.:Problemer, evt med forstærker

Okay, lige fundet ud af at problemet ligger i guitaren, efter en test med ny guitar, samme kabler og forstærker. Nogen idéer til hvad det kan være med guitaren, eller om den skal sendes til reperation?

Har haft den tabt en gang pga. rimmen som faldt af, siden da har den indimellem mistet forbindelsen, men det med den forvringede lyd er ikke noget jeg har lagt mærke til før nu.

voodooguitaren
voodooguitarens billede
Re.:Problemer, evt med forstærker

Det kunne være selve indgangen til stikket hvor lodningerne sidder, der er blevet slået en wire løs. Det kunne også være en pickupwire, der på en eller anden måde er slået løs. Sidder dine pickups som de skal, er de løse? Hvis det er indgangen til jackstikket vil jeg råde dig til ikke at pille ved det, medmindre du har en loddekolbe og MAD SKILLZ! Hvis det er en wire fra dine pickups og du har en loddekolbe, kan du finde forskellige guides på nettet der viser dig hvordan du reparerer det relativt let.