El-guitar defekt?

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "El-guitar defekt?". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
4 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Henning123
Henning123s billede
El-guitar defekt?

Hej,

Min el-guitar stoppede med at fungere for flere måneder siden, og jeg har ikke fået den til at virke siden. Jeg har prøvet at skifte kablet, der forbinder guitareren til forstærkeren, men det har ikke hjulpet. Jeg ville ønske jeg kunne finde ud af, hvad der er galt med den, så jeg kan få glæden ved at spille tilbage.

Mit problem er at jeg ikke ved om det er forstærkeren eller el-guitaren den er gal med. Er der nogle smarte måder at tjekke dette på? Og findes der alternativt guitarbutikker i køberhavnsområdet, der hjælper med at løse sådanne problemer?

 

På forhånd tak!

stjernekaster
stjernekasters billede
Re.:El-guitar defekt?

sæt kablet i forstærkeren rør ved stikket i den anden ende hvis forstærkeren brummer er det guitarender ikke virkersansynligvis bare en løs ledning

Niklas12
Niklas12s billede
Re.:El-guitar defekt?

Hej Henning,

Hvis du ikke har fundet ud af hvad der galt med guitaren (Eller forstærkeren) ville jeg nok prøve at sende en mail til Musikhuset Aage Jensen for at høre om de kunne se på den.

http://www.aage.dk/artikler/ae/generic.asp?aID=100   Her står noget om det.

Mvh Niklas :-)

lasp
lasps billede
Re.:El-guitar defekt?

Et par idéer til at finde ud af, om det er forstærker eller guitar:

Hvis du har en elektronisk tuner, så kan du prøve, om den virker sammen med guitaren.

Hvis du har en mikrofon (f.eks. et headset og en mini-jack til jack converter), så kunne du forsøge, om det er forstærkeren eller kablet (da du jo så bruger en anden ledning).