START AF NYT BAND! - Musiker/sangerinde søger

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "START AF NYT BAND! - Musiker/sangerinde søger". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
2 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
anhalt
anhalts billede
START AF NYT BAND! - Musiker/sangerinde søger

På vegne af Annamaria Paul Anhalt, for jeg er ikke musiker, men hun er eddersprøjtemig dygtig, søges der hermed interesseret til opstart af et band.
Hun er sangerinde, rytmeguitar og front.
Hun mangler:
en Leadguitar
en Trommeslager
en Bas
hvor en af jer skal være den der er god til at skabe kontakter og finde spillejobs.
Inspiration og stil kunne være: Tracy Chapman, Tokio Hotel, U2, Sting, Collins m.v.
Altså i viften fra det lidt blødere og så over i noget rock med noget fed streng.
Ideen er at i spiller jeres egne numre, hun skriver tekst og musik, og hvis flere af jer gør det, så er det jo super.
Annamaria er en erfaren musiker/sangerinde på 35 år, og der skal naturligvis være et sammenhæng medlemmerne imellem, ikke så meget aldermæssigt, men erfaringsmæssigt, lyst og drive er et must.
Hun var sangerinde/front i det nu opløste, men ellers rigtige fede band 'Unseen Addiction'. Hun har også spillet i et mere lokalt band GreenMelon. Ellers spiller hun selv, både små koncerter og hyret til private begivenheder.
Lige nu er hun gravid, men ligeså snart barnet er kommet til verden og kan klare sig i sin fars arme, så brænder Annamaria for at spille igen, og især for at starte et band op. Der er masser af tid og mulighed for at øve, skrive og planlægge men graviditeten står på.
Er du hooked på ideen om at starte et nyt fedt band op, så kontakt mig igennem forummet her, og jeg vil skabe kontakten imellem jer der kunne være potentielle, så i kan mødes for at se om i kan arbejde sammen og starte op. 
Området er Sjælland - Vestsjælland er at foretrække, men ikke et definitivt krav. 
På vegne af Annamaria Paul Anhalt
- Marius

peterm
peterms billede
Re.: START AF NYT BAND! - Musiker/sangerinde søger

test

Tilføj kommentar