vurdering

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "vurdering ". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
4 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Christina Lykke...
Christina Lykkegaard Johansens billede
vurdering

Hej alle!

Jeg har en fin ibanez guitar, som jeg desværre ikke får brugt, og jeg kunne godt tænke mig at få den solgt, men aner ikke hvad den er værd. 
det er en akustisk western guitar. Den er meget lidt brugt og i fin stand, med kun få støvridser, den er dog et par år gammel, men har aldrig været udsat for fugt eller andet så den står derfor næsten som ny.

Den er med sådan et lille gulv stativ, taske og rem. 

Modellen er en V72E-BK-2Y-02
den er blank, sort med beige kant. 
hvad ville i mene den kunne sælges for?

Mvh. Christina

Fridrikur
Fridrikurs billede
Re.: vurdering

Har du et billede af guitaren? 

Med venlig hilsen
ADMIN

Fridrikur
Fridrikurs billede
Re.: vurdering

<div class="quotewrapper"><div id="quotetitle0" class="quotetitle">Christina Lykkegaard Johansen skrev:</div><div class="quotecontent"><p>Hej alle!<br /> <br /> Jeg har en fin ibanez guitar, som jeg desv&aelig;rre ikke f&aring;r brugt, og jeg kunne godt t&aelig;nke mig at f&aring; den solgt, men aner ikke hvad den er v&aelig;rd.&nbsp;<br /> det er en akustisk western guitar. Den er meget lidt brugt og i fin stand, med&nbsp;kun f&aring; st&oslash;vridser, den er dog et par &aring;r gammel, men har aldrig v&aelig;ret udsat for fugt eller andet s&aring; den st&aring;r derfor n&aelig;sten som ny.<br /> <br /> Den er med s&aring;dan et lille gulv stativ, taske og rem.&nbsp;<br /> <br /> Modellen er en&nbsp;V72E-BK-2Y-02<br /> den er blank, sort med beige kant.&nbsp;<br /> hvad ville i mene den kunne s&aelig;lges for?<br /> <br /> Mvh. Christina</p> </div></div><p> <br />Denne ville koste ca. 1400 danske kroner.<a href="http://rockshoppen.dk/product.asp?product=6909">http://rockshoppen.dk/pr...
<img src="http://rockshoppen.dk/Graphics/Products/6909_m.jpg" />

Med venlig hilsen
ADMIN

Fridrikur
Fridrikurs billede
Re.: Re.: vurdering

<div class='quotewrapper'><div id='quotetitle0' class='quotetitle'>Fríðrik Ellefsen skrev:</div><div class='quotecontent'>Har du et billede af guitaren?&nbsp;</div></div>Test

Med venlig hilsen
ADMIN