Hjælp Hjælp!

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Hjælp Hjælp!". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
4 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Marcatch
Marcatchs billede
Hjælp Hjælp!

Overskriften var bare for at lokke dig til at trykke på dette emne, for hvis jeg skrev pedal ville alle være ligeglade.
Jeg vil gerne købe en WAH pedal fra DanGuitar, men jeg ved ikke om man kan tilslutte den til min forstærker. Har en enorm elendig Fender SG-10.
Kan nogen sige mig hvordan man tilslutter den, kommer guitareren ind i pedalen og pedalen i forstærkeren eller hvordan?
Her ses min forstærker(hehe) :

Oblivion
Oblivions billede
Re.:Hjælp Hjælp!

Ja du sender bare guitaren gennem pedalen og videre ind i forstærkeren så den burde kunne tilsluttes enhver forstærker. Jeg har selv investeret i sådan en wah-pedal fra DanGuitar men bruger den næsten ikke. Primært fordi jeg synes ikke lyden er super. Den bliver utrolig diskant når pedalen er helt i bund hvilket er et stort problem da du ikke kan slå den fra med foden. Du skal ned og trykke med fingeren på den knap der sidder under pedalen.

Marcatch
Marcatchs billede
Re.:Re.:(citering)Hjælp Hjælp!

Citat Oblivion:[Ja du sender bare guitaren gennem pedalen og videre ind i forstærkeren så den burde kunne tilsluttes enhver forstærker. Jeg har selv investeret i sådan en wah-pedal fra DanGuitar men bruger den næsten ikke. Primært fordi jeg synes ikke lyden er super. Den bliver utrolig diskant når pedalen er helt i bund hvilket er et stort problem da du ikke kan slå den fra med foden. Du skal ned og trykke med fingeren på den knap der sidder under pedalen.
]

Så du ville fraråde at købe sådan en?
:: Redigeret den: 11-10-2005 18:34:24::

Oblivion
Oblivions billede
Re.:Hjælp Hjælp!

Jeg vil i hvert fald nok råde dig til at overveje om du har brug for en Wah-pedal... og i så fald måske bruge lidt flere penge på en.