Er denne guitar ok?

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Er denne guitar ok?". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
11 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
m4gnus
m4gnuss billede
Er denne guitar ok?

Hejsa..


Jeg har spillet guitar før, på begynderniveau, og mistede interresen for det for et års tid siden af mange forskellige årsager.. Jeg har nu fået interressen igen, og skal til at købe en ny elektrisk guitar. Jeg har aldrig været særlig interreseret i hvilket mærke guitareren havde og sådan noget, og er det stadig ikke, men jeg vil gerne have noget ordenligt som lyder godt.


Jeg har fundet denne guitar: http://www.dba.dk/asp/soegning/detail.asp?annonceid=43150559


3000 kr. er det absolutte maks jeg vil give for en brugt guitar, men jeg er villig til at give denne pris hvis det så også er noget ordenligt jeg får ! men hvad siger i ? Er denne guitar pengene værd, og er den god ?


Håber i kan hjlælpe mig, spørg endelig hvis der er noget. Og på forhånd tak for hjælpen

Nick Ek
Nick Eks billede
Re.:Er denne guitar ok?

Det er en udemærket guitar. Den har fede pickupper monteret. Det gør det til en fin guitar. Jeg tror ikke du finder en bedre til de penge. Og hvis du godt kan lide stratocaster, så er det bare fint.

Den kan du roligt købe. Men husk at lave en købskvittering med manden du køber den af. Den skal indeholde hans navn og underskrift, beskrivelse af guitaren, den aftale pris....

På denne måde er du sikker på at du gør en lovlig handel. Hvis han ikke vil skrive under, så er der nok en grund =)

 

 

m4gnus
m4gnuss billede
Re.:Er denne guitar ok?

Jeg kan godt lide stratocaster, men jeg så på en hjemmeside at man f. eks. kan købe en mexicansk stratocaster for 3700 kr. Og det er jo kun 700 kr. mere end denne brugte.. Men der er jo så noget med disse pickupper som skuller være bedre end standarten osv. ?

Men jeg tror jeg køber denne - hvis det er en guitar som er god kvalitet, lyder godt og ikke er noget "billigt lort" hvis man kan sige det sådan .

Og mht. kvittering - er der mange stjålne guitare på brugtmarkedet da ?

og forresten; er dette hvad man kan kalde "en ægte fender stratocaster" ? man hører jo tit om efterligninger og sådan, og jeg har selv haft en italiensk efterligning af en stratocaster engang (og der stod endda fender og det hele på den) som simpelthen var så elendig at den var lige til at smide ud..

Tak for hjælpen

KB
KBs billede
Re.:Er denne guitar ok?

Hey

Har været inde at kigge på billederne - det er en Fender, som sælgeren selv nævner er det en mexico model - måske kan du presse ham lidt i prisen. Jeg læste en artikel om fabrikken i Mexico, og det lød til at deres kvalitet var rigtig god. Desuden er der to ting der gør den guitar rigtig lækker - pick upperne og ahorn-gribebrædtet. Lakeringen er også af de dyrere, så jeg ville nok slå til.

mvh

m4gnus
m4gnuss billede
Re.:Er denne guitar ok?

Ja jeg synes det røde er KANON fedt !

Jeg har skrevet at jeg giver besked på tirsdag - før kan jeg ikke vide om jeg har råd til den, men jeg tror og håber det..

Jeg tror jeg køber den, den lyder ihvertfald til at være god.

m4gnus
m4gnuss billede
Re.:Er denne guitar ok?

Jeg har forresten lige et spørgsmål til, efter at have modtaget lidt flere billeder af guitaren...:

Hvis i kigger på disse billeder: http://euroloser.dk/magnus/100D1063.jpg og http://euroloser.dk/magnus/100D1071.jpg 

plejer der så ikke at sidde en plade (af en slags??!) bagpå, over det der hulrum med fjedrene i ? Og hvis denne ikke følger med, er den så dyr at købe ved siden af og sætte på, så guitaren ikke bliver beskadiget derinde ?

På forhånd tak.

KB
KBs billede
Re.:Er denne guitar ok?

Hej igen

Jo, det er rigtigt at der plejer at sidde en plastic-plade, men mange smider den væk fordi det ser mere proff ud uden  Guitaren fungerer upåklageligt uden og du kan altid købe en ny - jeg tror ikke de koster det helt vilde. Lad ikke denne lille ting afgøre din handel - held og lykke med foretagenet

mvh

m4gnus
m4gnuss billede
Re.:Er denne guitar ok?

nu står jeg så og skal til at (højst sansynligt) købe denne guitar, kan jeg tillade mig at spørge ham om han er til at hugge og stikke lidt i mht. prisen ??

Måske komme med et bud på 2600 eller sådan noget, en HELT ny mexicansk srtat kan trods alt fås for 3500 kr. ca.

Incubus
Incubuss billede
Re.:Er denne guitar ok?

Ja klart. Du kan sagtens tillade dig at forhandle med ham.... Hvis ikke han vil acceptere det så må han jo bare finde en anden køber. Der er tusindvis af mex strats på markedet så du skal nok finde en anden hvis det er.

m4gnus
m4gnuss billede
Re.:Er denne guitar ok?

..Ja ok.. Jeg synes bare denne ser enormt fed ud, men jeg prøver lige at skrive en mail til ham.. Jeg synes desuden også at andre stratocastere på f. eks. dba.dk er utrolig dyre, iforholdt til hvad en ny mexikansk koster..

Hvis i falder over nogle gode tilbud, må i da endelig sige til .

Og tak for hjælpen alle sammen

m4gnus
m4gnuss billede
Re.:Er denne guitar ok?

Så har jeg købt guitaren, jeg får den på onsdag..

Jeg fik den for 2700 kr. inkl. en gigbag :)

wee nu er jeg glad, glæder mig til at spille på den