Nye pu's?

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Nye pu's?". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
3 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
kronisk nybegynder
kronisk nybegynders billede
Nye pu's?

På et tidspunkt skal jeg jo nok have skiftet std. pu’erne på min RG550 ud, men hvad skal man kigge efter, når man skal finde nye pu’s?

 

I øjeblikket sidder der følgende pu’s på:

 neck – V7mid. – S1bridge –V8 

Jeg spiller normalt ikke over single coil pu’en, da SC pu’s aldrig har været fede efter min mening, men er det muligt at få lidt Tele lyd i guitareren ved at skifte SC pu’en ud med en Tele pu?

Ellers skal der jo selvfølgelig nogle tunge humbuckere på –  DiMarzio skulle vist have lavet nogle der hed noget med distortion, nogen der kender noget til dem?

 

Og hvad vil det ca. koste når man skal have dem sat i?

GUITAR4ALL.DK
GUITAR4ALL.DKs billede
Re.:Nye pu's?

DiMarzio laver nogle, der hedder Super Distortion. De er udmærkede, men der findes en hel del andre, som kan gi' din Ibanez nyt liv uden at det bliver helt så dyrt.

Det samme gælder din sc pickup.

Jeg ved ikke, hvad andre tager få at sætte et par pickupper i, men enkelte steder kan du få det for en hundredekrone. Jeg kender eet sted, men må jo nok ikke reklamere her =;o))

kronisk nybegynder
kronisk nybegynders billede
Re.:Nye pu's?

De 6-700kr. for en DiMarzio PU er da ellers ikke galt, hvis den vel og mærke er god.

Hvad med idén om at sætte en tele PU i midten, er det mon noget juks?