Off-Topic = Meningsløst!

Du er her

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Off-Topic = Meningsløst!". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
11 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Søren
Sørens billede
Off-Topic = Meningsløst!

Offtopic siden er jo meningsløs. Det er ikk nogén, der hverken tjekker eller bruger forummet. Og det er kun fyld de emner, der bliver indrykket.. Jeg tror ikke sektionen ville blive savnet, hvis den forsvandt.. Det var bare lige min mening..

 

Mvh. Søren

Fridrikur Ellefsen
Fridrikur Ellefsens billede
Re.:Off-Topic = Meningsløst!

Tak for din mening.Off topic blev oprettet efter brugeres ønsker for nogle år siden, men den har ikke været så meget besøgt har du helt ret i.

Opus
Opuss billede
Re.:Off-Topic = Meningsløst!

Er enig i det ikke er nogen succes. Men syntes det havde været bedre om man kunne få lidt gang i forumet, frem for at fjerne det. Personligt kan jeg da godt engang imellem have lyst til også at snakke om lidt andre ting end guitar.På den anden side, så kan det også have sin ulemper. Se blot på 'Off Topic' på Aage. Fordi der netop er en heftig trafik og der diskuteres alt muligt forskelligt, ender det ofte i skænderier og personangreb. Så hellere ingen 'Off Topic' (hvis man skal vælge).  

Opus
Opuss billede
Re.:Off-Topic = Meningsløst!

Men hvad trafik angår, vil jeg da foretrække at der kommer mere fart på guitar forummet. Det er pt kun en brøkdel af de 4056 brugere, der skriver i forum.:: Redigeret den: 03-11-2007 19:09:44::

Fridrikur Ellefsen
Fridrikur Ellefsens billede
Re.:Off-Topic = Meningsløst!

[Citat: Opus] På den anden side, så kan det også have sin ulemper. Se blot på 'Off Topic' på Aage. Fordi der netop er en heftig trafik og der diskuteres alt muligt forskelligt, ender det ofte i skænderier og personangreb. Så hellere ingen 'Off Topic' (hvis man skal vælge).  [/citat slut]Ja det har vi så heldigvis ikke her i off-topic forummet, men vi har heller ikke noget andet  ;)

Fridrikur Ellefsen
Fridrikur Ellefsens billede
Re.:Off-Topic = Meningsløst!

[Citat: Opus] Men hvad trafik angår, vil jeg da foretrække at der kommer mere fart på guitar forummet. Det er pt kun en brøkdel af de 4056 brugere, der skriver i forum.:: Redigeret den: 03-11-2007 19:09:44::[/citat slut]Jep, men et forums succes er ikke udelukkende nye beskeder, det kan jo være at der er mange der læser indlæggene og har glæde af dem.Det går jo op og ned, men som tiden går tror jeg at der naturligt kommer flere og flere indlæg i takt med at der kommer flere og flere brugere.Jeg pønser også på at lave medlemssiden mere spændende, dvs. brugerens egen profilside, så man kan udveksle erfaringer ved andre brugerere ved at se deres profil og lægge besked osv.Det kan godt være med til at skabe mere liv.

Opus
Opuss billede
Re.:Off-Topic = Meningsløst!

[Citat: Fríðrikur Ellefsen] Ja det har vi så heldigvis ikke her i off-topic forummet, men vi har heller ikke noget andet  ;)[/citat slut]

lol

cooledit
cooledits billede
Re.:Off-Topic = Meningsløst!

Jeg synes da hellere der kunne komme noget op i forummet så som guitar bygning

da jeg selv leger med disse planer.....

 

Cooledit 

Opus
Opuss billede
Re.:Off-Topic = Meningsløst!

Jeg har konstateret at der er et problem med 'Komponist forum'. Der er mange der misforstår kategorien og lægger spørgsmål vedr. tabs, noder etc i den. Så ligger den slags spørgsmål pludselig i to kategorier. Måske ikke ligefrem en katastrofe, med det virker alligevel rodet.Desuden får dem der lægger spørgsmålet i 'Komponist forum' færre eller ingen svar, da ikke er mange der kigger der ind.Derfor - og fordi den næsten ikke benyttes til det den er tænkt til - skulle man måske overveje at fjerne den og lade spørgsmålene lande under 'Guitar forum/debat' i stedet? Det ville jeg gøre.Det er jo uundgåeligt også sådan, at jo færre kategorier, jo mere trafik i 'Guitar forum/debat'!!

Limaradk
Limaradks billede
Re.:Off-Topic = Meningsløst!

[Citat: Opus] Jeg har konstateret at der er et problem med 'Komponist forum'. Der er mange der misforstår kategorien og lægger spørgsmål vedr. tabs, noder etc i den. Så ligger den slags spørgsmål pludselig i to kategorier. Måske ikke ligefrem en katastrofe, med det virker alligevel rodet.Desuden får dem der lægger spørgsmålet i 'Komponist forum' færre eller ingen svar, da ikke er mange der kigger der ind.Derfor - og fordi den næsten ikke benyttes til det den er tænkt til - skulle man måske overveje at fjerne den og lade spørgsmålene lande under 'Guitar forum/debat' i stedet? Det ville jeg gøre.Det er jo uundgåeligt også sådan, at jo færre kategorier, jo mere trafik i 'Guitar forum/debat'!![/citat slut]

 

Hvis den skal væk hvorfor så ikke bare om døbe den til (spørelsmål vedrørene noder, tabs, og akkorter samt folks egne stykker)(( måske TABS/NODER/KOMPONST))  på den måde får man gang i den og man får noder og tabs spørelsmål lagt i et fast rum. på den måde giver det også mere plads i guitar rummet til at det kan blive mere fast at det drejer sig om selve instrumentet ( måske også om byg og ombyg så)

Og om off topic rummet syndes jeg det er et godt rum der mangler bare at folk kikker ind og læser hvad der kommer her inden. jeg ved fra mig selv at jeg kikker alle rummene igennem hver gang jeg er på guitar.dk

og du skriver (at jo færre kategorier, jo mere trafik i 'Guitar forum/debat'!) det er rigtigt men på samme tid kan det jo også give mere uoverskulighed :-)

jansabro
jansabros billede
Re.:Off-Topic = Meningsløst!

Off topic emner: Jamen det her er da det perfekte forum for os der spiller på andet end guitar. Her kan vi så f.eks. havde alle de keyboard/piano relaterede emner.....eller bas emnerne.Vi er jo nogen der bare betragter guitarer som et instrument PÅ LIGE FOD med andre instrumenter og altså ikke er 100% fokuseret på guitar.

Tilføj kommentar