Sidste bruger

Du er her

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Sidste bruger". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
6 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Fridrikur Ellefsen
Fridrikur Ellefsens billede
Sidste bruger

Sidste bruger visningen virker nu korrekt. Endelig!Smile

glenn
glenns billede
Re.:Sidste bruger

kig lige på datoerne i din "oprretet" dato  for jeg er åbenbart meldt ind i 2005.... og er kun lige kommet hertil.... måske den har overskrevet en andens profil......  må jeg anbefale snitz forum.... det er gennemprøvet og gratis.

Fridrikur Ellefsen
Fridrikur Ellefsens billede
Re.:Sidste bruger

[Citat: glenn] kig lige på datoerne i din "oprretet" dato  for jeg er åbenbart meldt ind i 2005.... og er kun lige kommet hertil.... måske den har overskrevet en andens profil......  må jeg anbefale snitz forum.... det er gennemprøvet og gratis.[/citat slut]Tror ikke den har overskrevet en andens profil, da email adresserne næsten er identiske. Forklaring:Ud fra email adressen, så er der en der hedder 'glenn' med email adressen: byggeplads@hotmail.comoprettet: 2005-09-09 21:34:05Men der er også oprettet en med næsten samme email adresse: byggeplads@hotmail.dkmed brugernavnet: glenn007oprettet: 2008-01-05 11:42:08Jeg kan dog se at der ikke er oprettet nogle beskeder i foraerne før efter den dato du oprettede dig i 2008, så der kan være sket en fejl, derfor sletter jeg 'glenn07' profilen, og ændrer 'glenn' data til glenn07 dato, så du vises som oprettet i 2008 og ikke 2005, dine beskeder bliver ikke slettet

Du må gerne anbefale, men jeg er meget tilfreds med mit eget udviklede cms system inkl. forum og medlemsstyring.

:: Redigeret den: 2008-1-26 15:48:27::

jansabro
jansabros billede
Re.:Sidste bruger

Nu der snakkes om eget udviklet CMS system bliver jeg nysgerrig. Jeg kan se i tidligere tråde man er gået over til Linux server og MySQL database. Hvad er skript sproget så? ASP/Visual Basic,ASP/C## eller PHP ???

Fridrikur Ellefsen
Fridrikur Ellefsens billede
Re.:Sidste bruger

[Citat: jansabro] Nu der snakkes om eget udviklet CMS system bliver jeg nysgerrig. Jeg kan se i tidligere tråde man er gået over til Linux server og MySQL database. Hvad er skript sproget så? ASP/Visual Basic,ASP/C## eller PHP ???[/citat slut]Script sproget er ikke ændret, det er  ASP/Visual Basic. Det er kun databasen der kører på en linux server, men den er også den vigtigste. En anden ændring er at guitaren.dk nu har fået lov at ligge på sit eget afsnit på en server, dvs. at det ikke påvirker sidens performance om der er scriptfejl i andre websteder på den samme server. Kunder hos wannafind.dk som vi er, deler serverplads.Man kan leje sin egen server.... men hvis den her løsning, som ser ud til at have forbedret sitets perfomance meget, holdt op i mod det faktum at jeg i processen lukkede en masse huller i script koden (lukkede recordsets osv), så er der umiddelbart ikke nogen grund til at gå over på en anden server.Det som jeg nørder lidt med er at få indekseret databasen så især forummet bliver hurtigt. Så hvis du har nogle tips der eller andre steder, er du velkommen!Jeg har lagt mærke til at forum side hentningen er blevet hurtigere ved hjælp af indeksering, men at til gengæld oprettelse af beskeder og besvarelser er blevt langsommere, og det nævnes også som en hurdle ved for meget indeksering, så jeg leder stadig efter den gyldne mellemvej, som helst ikke skal være på bekostning af noget andet.Men det er dejligt at vide at man har en performance hest som mysql til at hjælpe sig og bære det hele!

jansabro
jansabros billede
Re.:Sidste bruger

Smart at gå over til MySQL databasen. Jeg har aldrig prøvet at tilgå en sådan vha. ASP , anvender altid PHP da jeg er mest fortrolig med PHP´s rutiner på højniveau og lavniveau(kodningen af DLL filerne som er open source!).Men jeg har da lagt mærke til forbedringerne.Laughing

Tilføj kommentar