øveparnere til opstart af hyge ammatør smenspil i kbh - nsj områet..

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "øveparnere til opstart af hyge ammatør smenspil i kbh - nsj områet..". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
2 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
NatalieBJ
NatalieBJs billede
øveparnere til opstart af hyge ammatør smenspil i kbh - nsj områet..

Hejsa !

Jeg er på udkik efter nogle til at starte et hygge ammatør band op med mig. Men et par øvepartnere på guitar eller andet ville heller ikke være helt tosset.

Genren kan vi snakke sammem om. Jeg hører alt fra 60'er rock, kim larsen og gode gamle rock klassikere til det nyere og lidt mere hårde rock og så har jeg en svaghed for reggae som jeg synes er for fedt. Jeg er meget åben fo ny musik.

Jeg er en pige på 19 år, der har spillet guitar i 2 års tid og er klar på at tage skridet videre og svinge spaden sammen med nolge andre. Jeg kan spille forskellige sange med akkorder og guitar riffs, men har ikke så meget kontrol over guitaren. Men øvelse gør jo mester ! Så jeg håber i har lyst til at øve og spille sammen med mig.

Håber at høre fra jer.

 

the blues boy
the blues boys billede
Re.:øveparnere til opstart af hyge ammatør smenspil i kbh - nsj

hej jeg hedder lasse, bor i kbh og har spillet guitar i 3 år og spiller alt dog helst egne sange, jeg har vundet en pris 2 gange som siger "bedste guitarist fra årgang 1996" og har jammet med big fat snake, kim larsen og bamse og er meget interesseret, sving mig en mail hvis det er noget lassep555@hotmail.com.

- lasse

Tilføj kommentar