øvepartner kbh eller lolland

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "øvepartner kbh eller lolland". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
5 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
glenn
glenns billede
øvepartner kbh eller lolland

Hejsa

Jeg søger en Guitar ( akustisk ) øvepartner M/k whatever.. i enten kbh eller på lolland. Jeg er nybegynder (35 år ) ( kan 9 + akkorder ret godt ) er lige begyndt på barré greb og at spille rigtige melodier. Hvis du er nogellunde på samme stadie ville det være herligt du lige skrev mig en mail hvis du ønsker en at have det hyggeligt med sammen med guitaren.

Jeg spiller al slags god guitar musik... jeg har en bred smag.

Mit gear :

Yamaha Western guitar, Ibanez forstærker , og det var det... :) nå ja glemte min elskede spanske br guitar som har bragt mig hertil hvor jeg er nu.

 

SKRIV SKRIV endeligt...

 

 


:: Redigeret den: 2008-1-12 17:6:32::

glenn
glenns billede
Re.:øvepartner kbh eller lolland

kan det virkeligt passe at der ikke er nogle der er intrerseret ??

glenn
glenns billede
Re.:øvepartner kbh eller lolland

[Citat=niels o]

hej der...navnet er niels og jeg er 44 og ca. på samme niveau som dig tror jeg...kan du lide tony joe white, dire straits, johnny cash, jeg har en del "nemme" ting med de akkorder ( ingen barre`s-hurra) ca. 30 sange. jeg bor på amager (urbanplanen) og er hjemme fra job ca. 15:30. jeg har 2 ok western og ok elektriske, ingen børn fred og ro og tid undt. mandag-der er jeg på undervisning om aftenen. send en ding....?

[/citat]

 

HEj NIels dejligt at høre fra en, kan se det er lænhge siden du har svaret men troede faktisk guitaren.dk var lukket for der var altid en fejl side oppe og der blv ikke gjort noget ved det. Men dejligt at se det kører igen og oven i købet lidt bedre design.

 

Har du fundet en anden nu der gik så længe inden jeg kunne svarer ? PS jeg bor i hvidovre lige ved siden af advedøre station og er også bare mig selv.  Konene skred mit mellem en a akord og en g-streng *G*.

Jeg håber vi kan mødes osv.

Heino
Heinos billede
Re.:øvepartner kbh eller lolland

Hej jeg hedder heino og er 38 år og bor i valby,har spillet 1 år og jeg stinker ret meget,men det går da langsomt fremad lange tunge skridt men alligevel frem,barre akkorder er det ikke blevet til endnu,det kunne være sjovt at jamme med andre eller "jamre" som nogen har sagt,selvom der er sparsomt med fritiden,men jo jeg er frisk...

Heino
Heinos billede
Re.:øvepartner kbh eller lolland

hej igen ja det ku være ret sejt at se dig tabe kæben når du hører mig spille,,Foot in mouth ham tony joe har jeg aldrig hørt før nu,meget tung søvndyssende blues men dire straits er super,kan du spille nogen af deres?

jeg kan også ca.15 akkorder sån nogen lunde hæderligt.

Tilføj kommentar