13 september 2012 - Subscribe, og synes om - to nye funktioner

Du er her

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "13 september 2012 - Subscribe, og synes om - to nye funktioner". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
3 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Fridrikur Ellefsen
Fridrikur Ellefsens billede
13 september 2012 - Subscribe, og synes om - to nye funktioner

14:39 13-09-2012 

Der er kommet to ny funktioner til forummet. 

Subscribe funktion - abbonner på en post du vil følge med i.
Nu kan du få en mail tilsendt hver gang der er kommet et nyt indlæg i en tråd du synes er spændende at følge med, og dette uanset om du har deltaget i diskussionen.
Det virker kun når man er logget på 

Synes om - er en ny funktion hvor du tilkendegiver at du kan lide en post i en tråd. Klik på knappen synes om så ser vedkommende og alle andre at posten har fået en 'synes godt om ' tilkendegivelse. Det virker kun når man er logget på, men man kan se hvor mange der har klikket på synes om i postens højre hjørne 

----- 

Du kigger nu på det nye og færdige forum. Forummet er blevet omprogrammeret helt fra bunden med fokus på at gøre forummet hurtigere og mere enkelt at bruge,  og gør brug af en stærk server der kører en kraftig mysql database. Det er lykkedes. Tråde og indlæg vil dukke frem på skærmen hurtigere end nogensinde. Takket være mere intelligent javascript og asp kode med optimeret mysql kode og færre betingelser i koden. 
Nogle af de største nyheder:
1. Du får nu en email når nogen har besvaret dit indlæg i forummet
2. Du kan vælge at sende en PM, som er en personlig meddelelse til fx. indehaveren af den guitar du ønsker at købe eller den tabulatur du vil have fingrene i. Det er nemt at sende private beskeder. Disse beskeder bliver ikke vist i forummet, men til gengæld dukker de op på modtagrens brugerflade her på guitaren.dk
3. Forummet gør nu brug af brødkrummer. Det betyder at du nemt kan springe fra fx. et indlæg om akustisk guitar til det forum tråden er oprettet i.
4. Community hedder oversigten over alle fora. Med indførelsen af denne har vi delt de diverse fora op i kategorier. Guitar forum findes under kategorien Forum, mens køb salg og bytte findes under Annoncer. Tavle hedder kategorien som styrer Musiker søger musiker og vores fælles væg: the wall (working title).
5. Køb salg og bytte er nu delt op i 3 forskellige fora hhv. med titlen: køb, salg, bytte. Dermed er det nemmere for dig at sætte din annonce det rigtige sted.
6. Citat funktionen er også blevet helt reprogrammeret/designet, så man nu bedre kan se hvem man citerer i sin post.
7. Stående i oversigten (se brødkrummer) kan man man nu springe til det sidste indlæg i tråden. Det gør man ved at klikke på en lille pil der står under datoen på det sidste indlæg i oversigten.

Og meget andet.

Jeg håber du vil få mere glæde af det nye forum.

Vh.
Fridrikur, administrator guitaren.dk 
18:24 27-10-2011

 

Opdatering 1 dec. 2011

Opdatering 1 december 2012

Igennem tiden er der kommet en række forslag til hvordan vi kan gøre guitaren.dk bedre i fællesskab. Det er vi meget glade for. Og vi håber i vil blive ved med det. I denne tråde vil jeg vise en oversigt over de ønsker i har haft og en status over hvilke der er kommet i opfyldelse.

Vi har derfor samlet alle tidligere forslag i et nyt forum kaldet: Forslag til guitaren.dk hvor vi har samlet en række tråde fra vores guitar forum der omhandler forslag til guitaren.dk's forum og andet der har med hjemmesiden guitaren.dk at gøre.
Du finder forummet her:
(linker til gammelt forum og er derfor slettet af redaktionen)

Du er velkommen at komme med forslag til hvordan vi skaber et bedre guitaren.dk i fællesskab, så vil vi prøve at imødekomme dit ønske.

Inde på forummet kan du se at vi har imødekommet en del ønsker fra jer brugere. Senest ønsket om et personligt meddelelses system. Desuden oprettede vi også et kommentar felt til vores artikler, tabs, osv. på guitaren.dk efter en bruger ønskede det. Så tro mig vi lytter til jer. Hold jer ikke tilbage!

vh

ØnskeDatoStatusKommentarTråd
Personligt meddelelses system ønskes11-01-2007 19:24:22Imødekommet - 27-10-2011 18:24:43Medlemmerne har taget vel imod dette system. I sidste uge tilføjede vi muligheden for at modtage emails hver gang man fik en besked#
Mulighed for at kommentere artikler, tabs osv.01-09-2006 13:23:47Imødekommet 2006 (dato ikke registreret)Selv om den blev oprettet i 2006 og virker efter hensigten. Du kan skrive en kommentar til en artikel når du er logget på som medlem, og du kan kommentere andres, så har der ingen interesse været fra vores medlemmer at bruge dette system :( Dermed må jeg konkludere at det højst sandsynligt er fordi at kommentator feltet ikke virker efter hensigten. Kommentarer dets angående mødes med kyshånd!#
Upload af mp303-09-2005 12:07:39Imødekommet ved oprettelse af forumet Brugerdemoer.Bemærk at der i forbindelse med en helt ny forum struktur er brugerdemo ved at blive udviklet, så derfor virker upload pt. ikke, men man kan linke til sin musik på andre sider som soundcloud, og myspace osv... Det nye bruger demo forum har høj prioritet fra vores side. Så hold øje med siden!#
Guitar anmeldelses forum18-03-2009 22:11:56Overvejes- er der opbakning til dette forslag?#
Oversigt over medlemmer14-04-2009 19:07:21Overvejes#
Notifikations system25-02-2010 15:19:27I udvikling#
Link i nyt vindue24-05-2009 20:53:51Genovervejes#

Fridrikur, guitaren.dk 

Opdateret 11 dec 2011

Nu kan du uploade filer igen Rutinerede brugere af guitaren.dk vil vide at vi før i tiden, i det gamle forum, kunne uploade mp3 filer til bedømmelse på brugerdemoer (musik rating). Det er mig en glæde at berette at vi nu har lavet en forbedret udgave af denne funktion. Så fra i dag af kan du igen benytte dig af filupload. Den tilladte filstørrelse er også gået op til 10mb. De fleste mp3 filer fylder langt mindre. Det er også blevet nemmere at linke til en youtube og få denne bedømt. Du skriver simpelthen bare linket eller embed koden i feltet VIDEO. Jeg håber du bliver glad for disse forbedringer

Yaws
Yawss billede
Re.: Nyt forum endeligt færdigt

ser rigtig godt ud 

johnni666
johnni666s billede
Re.: Nyt forum endeligt færdigt

Rigtig fedt :)

Tilføj kommentar