"Against the Dying of the Light"

Du er her

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: ""Against the Dying of the Light"". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
1 indlæg / 0 new
CS Nielsen
CS Nielsens billede
"Against the Dying of the Light"

Hej folkens,
Jeg hedder CS Nielsen og er sangskriver, sanger og guitarist. Jeg har lige udgivet mit debut-album "Against the Dying of the Light" på det uafhængige danske selskab Songcrafter Music.
Jeg har hele livet været dybt fascineret af amerikansk folkemusik samt store sangskrivere, fortolkere og historiefortællere som Johnny Cash, Bob Dylan, Hank Williams, Kris Kristofferson, Townes Van Zandt, Woody Guthrie, Leonard Cohen, Robert Johnson, Mississippi John Hurt, Merle Haggard, Lee Hazlewood, Elvis Presley, Neil Young, Bruce Springsteen, Gillian Welch og mange andre, og inspirationen herfra kan forhåbentlig spores i mine egne sange.
Er I interesseret kan I lytte til fire af sangene fra min plade på http://www.myspace.com/csniels... eller høre små bidder fra alle elleve numre på http://www.csnielsen.dk.
Her er hvad nogle anmeldere indtil videre har skrevet:
"Af en dansk country-udgivelse at være har albummet uhørt mange kvaliteter. Ikke nok med, at Stig Nielsen både fremstår som en ærlig, 'belæst' og autentisk fortolker af den amerikanske folklore, fremførslen vidner også om en sangskriver og musiker med en stor musikalsk tæft. Lægger du sangenes åbenlyse melodiøse kvaliteter oveni, så har du et album, der uden problemer overskygger ethvert tidligere dansk bud på denne genre." (Søren McGuire, Soundvenue)
"30-årige "Country" Stig Nielsen har begået den bedste danske countryudgivelse i det nye årtusinde. Samsingens vejrbidte vokal lyder både vis og alvorstung som den posthumt hypede Johnny Cash, men uden at være en anstrengt efterligning. Tempoet er i bund, lyden er lige så dyster som pladens titel, og teksterne emmer af politisk, personlig og religiøs eftertænksomhed." (Niels Nørgaard, Fyens Stiftstidende)

Min CD kan købes i diverse pladebutikker, men skulle nogen af jer kunne tænke sig et signeret eksemplar, eller har I spørgsmål, kritik eller kommentarer, er I velkomne til at byde ind på denne tråd eller henvende jer på stigcountry@yahoo.com.
Jeg beklager den reklamerende tone i dette indlæg!
På forhånd tak og de bedste hilsener,
CS

Tilføj kommentar