Akkorder til guitar og klaver

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Akkorder til guitar og klaver". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
4 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Majbrit
Majbrits billede
Akkorder til guitar og klaver

Hej alle

Er der nogen, som kender et site, hvor man kan downloade sange, hvor der både er opgivet akkorder til guitar og klaver på samme sang. Jeg har været godt omkring på nettet, men kan kun finde sange spillet af enten guitar eller klaver (eller noget andet). Jeg er temmelig grøn indenfor alt dette sammenspil, men mener ikke, at guitareren og klaveret skal spille præcis de samme akkorder i en sang.... eller tager jeg fejl?
Håber nogen ligger inde med de vise akkorder... 
Hilsen Majbrit

Courchay
Courchays billede
Re.:Akkorder til guitar og klaver

Mit engelsk er ikke helt i top. Men hvis keyboard er lig klaver, så er her en side: http://www.e-chords.com/Bemærk at du når du er inde på en melodi kan skifte imellem guitar og klaver ved at klikke på fanebladene øverst til venstre.Du kan også pege på en akkord og få vist en tegning af denne.

:: Redigeret den: 28-05-2007 13:21:48::

Majbrit
Majbrits billede
Re.:Akkorder til guitar og klaver

Tusind tak for rigtig godt link - havde egentlig også set det site i min surfen rundt, men eftersom jeg ikke var medlem, opdagede jeg ikke, hvad jeg kunne bruge det til.

annis
anniss billede
Re.:Akkorder til guitar og klaver

Du kan sagtens bruge de samme akkorder på både guitar og klaver i en sang - det er faktisk meningen.