Akkorder til kanonsang

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Akkorder til kanonsang". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
7 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Kloster
Klosters billede
Akkorder til kanonsang

Hej alle. Er der nogen, der kan hjælpe os ?? Vi mangler akkorder og evt. tekst til den meget spillede sang Kærligheden Brænder med "Fede Finn & Funny Boyz".

Vi skal spille 3 stk. guitarer til et guldbryllup.

Kan evt. sendes til mail: damager@post8.tele.dk

På forhånd mange tak.

M.v.h.
Klostero--e

great-tiger
great-tigers billede
Re.:Akkorder til kanonsang

jeg kan ikke give dig sangen.. for det er næsten umuligt at finde danske sange med akkorder på nettet.. det bedste du kan gøre er at gå ned på dit bibliotek og spørge der..

kristian_gb
kristian_gbs billede
Re.:Akkorder til kanonsang

Hey... i er 3 guitarister... kunne i ikke selv prøve at lytte den af? Det er så meget federe. Og hvis i så evt. går i stå er det jo bare at skrive herinde igen. Så skal folk nok hjælpe.

Kloster
Klosters billede
Re.:Akkorder til kanonsang

Nej, vi er begyndere, det er derfor vi behøver hjælp. Når vi ser akkorderne, kan vi sagtens spille dem. Enhver hjælp vil være meget velkommen !:: Redigeret den: 01-10-2005 23:16:28::

Kloster
Klosters billede
Re.:Re.:(citering)Akkorder til kanonsang

Nej, vi er begyndere, det er derfor vi behøver hjælp. Når vi ser akkorderne, kan vi sagtens spille dem. Enhver hjælp vil være meget velkommen ! Er der ikke nogen der kan hjælpe ?
:: Redigeret den: 02-10-2005 10:33:40::

SantaClaws
SantaClawss billede
Re.:Akkorder til kanonsang

Cocks det kom ik til at se ud som jeg havde håbet undskyld for teksten, den ser lidt retard ud, og det er ikke for at pisse jer af eller noget sorryHer er sangen ENJOYIntro:H----8-11--8-11-11-13-11-9G--8-----8----------------                             H----6-9---6-9-9-11-8G--7-----7-------------H----8-11--8-11-11-13-11-9G--8-----8--------------------H----6-9---6-9-9----G--7------7------7-8lyt til sangen, den "fader ind" i sangen i en (Eb)EbDer er bal på kroen – party - lidt at spise                             Bb     de’er fin servering – og en lækker servitrice, hun stod der med en vaffel – Vanille og Pistace                                     Ebligned’ en gudinde – der ku’ få mig i ekstase.Store brune øjne - je’er fyr og flamme,                                      BbSa’e hvis du vil – ka’ du få mig med det samme, Ta’ mig som jeg er - ka’ du ikke si’e                                   Ebdu er bare manden – jeg rigtig godt ka’ li’         Ab                  GKa’ du li’ at danse – dans en dans med mig,F                                      BbJeg sprang ud på gulvet – og trak af med dig.EbKærligheden brænder – klap i dine hænder                                            Bbbid mig lidt i øret træk mig hurtigt gennem pløret,kom i mine arme – jeg vil gerne bære                                          Ebnår vi står og danser – ka’ jeg ikke la’ dig værevrid så lidt i kroppen – du er bare toppen                                         Bbtænk at jeg sku’ finde en som dig du skønne kvindegi’ mig bar’ et kys – et enkelt lille møs                                          Ebjeg lover du får ti igen – du er en lækker tøs. (Intro)

:: Redigeret den: 10-03-2007 21:07:49::

SantaClaws
SantaClawss billede
Re.:Akkorder til kanonsang

Hvordan redigere man den tekst fil man har uploadet?