Akustisk guitar

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Akustisk guitar". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
3 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Jan Olsen
Jan Olsens billede
Akustisk guitar

Hej

Jeg mangler en til hyggespil, har selv spillet nogle år, uden dog at være

professionel, men er lidt træt af, altid at spille alene.

Spiller varieret musik, Pink Floyd, Beatles, Runrig, Clapton,

etc. Jeg er bosiddende i Herlev,

 

jawser
jawsers billede
Re.: Akustisk guitar

Hej Jan

Jeg står lidt i samme situation som du beskriver. Jeg søger en at spille sammen med for at udvikle mit spil yderlige. Jeg har haft lagt guitaren på hylden en del år, men har de sidste par år fundet den frem igen. Jeg har de sidste par år fået undervisning på aftenskole for at få det genopfrisket. Jeg interesserer mig for, spiller og lytter til  stort set alt slags musik. Du skriver ikke hvor gammel du er, men jeg er 55 så Clapton og Beatles er jeg jo vokset op med. Jeg bor i Rødovre og arbejder i Søborg. Er ovenstående i retning af hvad du har tænkt dig så giv mig et ring på 21353676 og lad os finde ud af noget.

VH Ole

Thomasbl
Thomasbls billede
Re.: Akustisk guitar

Hej Jan og Ole

Jeg sidder også i den samme situation. Jeg flytter til København (Brønshøj) snart og kommer til at mangle nogle at spille med for hyggens skyld. Jeg spiller både spansk og western guitar og har spillet 3 år efterhånden.

Hvis nogen af jer eller andre skulle have lyst til at finde ud af noget samspil må i endelig skrive.

Jeg kan kontaktes på thomasbl@gmail.com

MvhThomas Lauridsen

Tilføj kommentar