Akustisk/elektrisk guitar

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Akustisk/elektrisk guitar". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
2 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Thomas69
Thomas69s billede
Akustisk/elektrisk guitar

Hej
Jeg mangler en eller flere til hyggespil. Jeg spiller selv guitar, har spillet nogle år og fået lidt undervisning, men er træt af, altid at spille alene.
Spiller varieret musik, men fortiden er nogle af mine helte Buddy Holly, Bob Dylan, Foo Fighters, Jack White, Sebastian.
Jeg er lige ved at runde de 43 år og bor i Faxe.
Har øver.

Ring eller skriv hvis du har spørgsmål.
Mvh.Thomas

hjelm2007
hjelm2007s billede
Re.: Akustisk/elektrisk guitar

 

Hej Thomas!

 

Har set, at  du søger nogen at spille sammen med - Jeg søger en guitarist og vedkommende behøver ikke være perfekt dygtig.

 

Jeg spiller selv keyboard og har gjort det en hel del år. Jeg er begyndt at lege lidt med Backing track filer i mp3 kvalitet, som jeg kan køre

på keyboardet, hvorpå jeg samtidig kan ligge mit eget keyboardspil oveni. Jeg har redigeringsprogram på min pc hvor jeg kan redigere instrumenter

op og ned eller fra og til. Det jeg tænker angående en guitarist er at spille rytme måske lidt lead, men mest vigtigt er rytmeguitarspil.

Mit  mål  er en trio med guitarist og sangerinde.   musikstil og sangvalg er noget vi snakker om.

Skriv tilbage hvis det er noget du kunne tænke dig at være med til.

skriv også hvis du har nogle spørgsmål ?

 MVH Henrik

 

Tilføj kommentar