Always with you

Du er her

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Always with you". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
7 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Lindskou
Lindskous billede
Always with you

Jeg har indspillet Joe Satriani's Always with you always with me... Synes det er et RIGTIG godt nummer.
Jeg har øvet lidt på det, de sidste par dage, og kan sagtens høre og mærke at den ikk sidder der 100% (hvilket den nok aldrig kommer til)
Men feel free to comment, helst omkring dynamiken, - for jeg ved selv hvor alle fejlene er :b

JesperT
JesperTs billede
Re.:Always with you

Først lidt (forhåbentlig) konstruktiv kritik:

Dynamik: husk at verset er et vers, det skal bygge op til den senere vildskab, så ned og ulme lidt mere, du starter ud lidt for "bold and brave", måske kan du også få lidt mere dynamik ind ved at variere mængden af drive ved lige at bakke lidt tilbage på volumenknappen på guitaren, måske bare ved et blidere anslag i starten. Jeg tror også at den lyd du har valgt er lidt for ensidig voldsom/svær at gøre dynamisk. Lyt Joes nummer igennem en gang og lyt kun efter dynamik, dether er jo en blid, stille sang, men hvor der ulmer en vildskab, der bare først bliver sluppet rigtig løs lidt længere henne i sangen. Læg også mærke til at han endda varierer dynamikken meget selv indenfor den samme strofe: op og være vild, dysse ned igen. Der ligger nogle følelser og vil ud, men de bliver forsøgt holdt tilbage.

Jeg synes at Joes musik, mere end meget andet guitar-instrumentalmusik, kendetegnes ved at guitaren er som vokalistens stemme, der synger sangen. Så hvad er det den siger? Ved ikke om det er nogen hjælp, men det hjælper mig at tænke på den som en stemme.

Der er nogle få bends der ikke er helt i pitch, men det er jo bare øve øve.

Synes til gengæld din timing bare sidder dejlig lige i øjet, skønt at høre en lead-guitarist der bare er så tight! Og din tone er god, bare: mere dynamik. På trods af ovenstående kritik skal ikke herske tvivl om at jeg synes du er rigtig rigtig god.

 

ps. Jeg har kun en live-version af nummeret (Live in San Francisco, dejlig dvd) at 'sammenligne' med, da jeg ik har selve albummet. Muligvis er hans dynamik anderledes på studie-versionen? Dunno

chupon
chupons billede
Re.:Always with you

vildt lækker lyd på den  sologuitar.... det lyder da til at line6 er noget der holder!

Lindskou
Lindskous billede
Re.:Always with you

Hej JesperTak fordi du gad at smide en comment :) Det er os de ting jeg selv synes der skal forbedres, - jeg sad og øvede den og lige pludselig kunne jeg spille den igennem, så det gjorde jeg uden at tænke så meget over det andet :)Prøver at lave en bedre indspilning på et tidspunkt.

JesperT
JesperTs billede
Re.:Always with you

Keep up the good work! Jeg blev sgu så inspireret af at høre det, at jeg unlock'ede min floyd rose igen for at ku prøve at spille noget Satch :D

 

Chupon: Jeg ka også kun varmt anbefale en Pod, det er som at have en drejeknap til hele rock-historien :D 

Lindskou
Lindskous billede
Re.:Always with you

Ja, den kan virkelig farve hvis man bruger den med omhu sin 'arm' :)Ja, det er the future :p

MNK
MNKs billede
Re.:Always with you

Hey ....smider lige 4 plekter!

Jeg synes du gør det rigtigt godt...er selv vild med det nummer, kan derfor godt høre den ikke er helt lige i skabet...Men det er sgu ret godt gået!

Glæder mig til at høre hvis du for indspillet en ny version...

Mnk