AMBITIØS MUSIKER SØGER SAMARBEJDSPARTNER(E)

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: " AMBITIØS MUSIKER SØGER SAMARBEJDSPARTNER(E) ". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
1 indlæg / 0 new
Bjarke Møller
Bjarke Møllers billede
AMBITIØS MUSIKER SØGER SAMARBEJDSPARTNER(E)

22 årig musiker søger samarbejdspartner(e) til ny LIVE-sammenhæng; Jeg søger samarbejdspartnere med mod på at spille live, eget materiale og/eller covers!, og som gerne vil give folk en INTIM oplevelse og tjene gode penge oveni!

Jeg er åben over for det meste, med det klausul, at der bliver arbejdet SERIØST med tingene. Jeg har mulighed for at optræde forskellige steder i Århus til en KLÆKKELIG HYRE! ;)

 - Det jeg søger, kunne f. eks. være en guitarist, en bassist, en sanger(inde) eller en pianist, for lige at være lidt konkret, men det er indstillingen og drivet der tæller, og for dem der har brug for genrenavne:

rock, pop, singer/songwriter, blues, ambient med mere....

I stedet for at levere en nødvendigvis lang beskrivelse af min musik og musikalitet, får i lov at lægge ører til mine Myspace tracks, omend de er er lidt uddaterede og meget primitivt indspillede, og smække mig en mail hvis jeg har givet dig/jer blod på tanden!

                :  www.myspace.com/bjarkebreuner

                :  bjarkebreuner@gmail.com

      - Bjarke  (p.s.: Jeg spiller på ingen måde noget der ligger i udkanten af death metal :p)

Tilføj kommentar