Amplitube, hvad skal man bruge.

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Amplitube, hvad skal man bruge.". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
4 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
rookieplayer
rookieplayers billede
Amplitube, hvad skal man bruge.

Jeg har længe gået og overvejet at købe et program hvor man kan spille guitar gennem computeren. Jeg så for nyligt at aage har et tilbud hvor man får en eller anden skrabet(?) udgave af amplitube når man køber et sæt Dean Markley strenge. og tænkte at det var en billig måde at se om sådan nogle programmer er noget ved.

Nåh nu til spørgsmålet: Jeg vil umiddelbart tro at man bare skal have sådan en jack-->minijack converter og så sætte guitareren direkte til mikrofon-indgangen, men jeg er ikke sikker. Så skal man sætte nogen ting mellem guitar og computer??

chupon
chupons billede
Re.:Amplitube, hvad skal man bruge.

du skal have dig et lydkort med audio udgang/indgang

jansabro
jansabros billede
Re.:Amplitube, hvad skal man bruge.

Tit skal man også have en forforstærker imellem lydkortets indgang og guitaren da specielt blokguitarer har meget høj udgangsimpedans. Er der tale om en guitar med piezopickup og indbygget preamp går det dog fint at tilslutte guitaren direkte til lydkortets mikrofon indgang.Jeg bruger et specielt lydkort fra M-AUDIO der tilsluttet computeren med et USB2 stik. Det har indbygget forforstærker til både mikrofon og guitar. Jeg har dog også været heldig ved flere lydkort at kunne tilslutte min blokguitar direkte til det indbyggede lydkorts mikrofonindgang. Vær forberedt på støjproblemer og farvning af lyden pga. dårlig impedans tilpasning mellem guitars pickups og mikrofon forforstærkeren i lydkortet!!!!

rookieplayer
rookieplayers billede
Re.:Amplitube, hvad skal man bruge.

Ok, det lyder lidt dyrt taget i betragtning at jeg kun skal bruge det til at sidde og "gøgle" med nogle lydeffekter. Tror jeg ser tiden lidt an.