Arrangør

Advarselsmeddelelse

Anonym - Da du ikke er logget på guitaren.dk kan du desværre ikke kommentere: "Arrangør". Men frygt ikke du kan logge på: her eller oprette en bruger. Du kan sågar bruge din Facebook konto til at logge på med!
2 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
rup
rups billede
Arrangør

Arrangør annonce
 

Vi søger en koncert arrangør til www.rivernet.dk.


 

Vi er en nystartet forening af netværkene musikere som, vil gøre noget ved de alt for høje priser på eks. EP indspilninger, vi går minimum ½ halv pris, vi har et netværk af studier, studier musikere osv. til, at bakke det op - fra Svaneke til Aalborg.


 

Vi har flere spændende tiltag som i kan læse om på www.rivernet.dk. Vi åbner først 1. oktober, men vi knokler for, at kunne tilbyde så meget som muligt.


 

Allerede nu har vi 3 sommerkoncerter rundt om i DK, hvor bands på vores band liste vil være aktuelle. Vi arbejder på, at skaffe lidt kendte navne, til koncerterne også.


 

Så er du arrangør og vil prøve noget nyt, så send en mail til : salg@rivernet.dk


 

gnavpot
gnavpots billede
Re.:Pickup

Synes ikke du har brug for en med pickup endnu, hvis du bare vil have en billige øveguitar. Så spar pickup-systemet.

Hvis du ønsker en guitar med fremtid i. En som du både vil øve på nu, men også vil beholde for altid. Her mener jeg at du er 110% sikker på at du vil spille guitar. Så køb en dyere guitar. En med massivt dæk, sider og bund. Derved får du en guitar som bliver bedre og bedre med alderen. Her kan du også sagens vælge med pickupsystem - så du er klar til en scene - når du mener du er klar til det.

Tilføj kommentar